Followers

    No one is following Burhan yet.
    Load More

    Following

      Burhan isn't following anyone yet.
      Load More

      Burhan Abdullah locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Burhan Abdullah locations Finding Burhan Abdullah locations

      23 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Kota Bharu, Malaysia (5)
      • Tanah Merah, Malaysia (5)
      • Bukit Fraser, Malaysia (3)
      • Malaysian Restaurants (2)
      • Clothing Stores (2)
      • Hotels (2)
      • Kuala Lumpur, Malaysia (2)
      • Burger Joints (1)
      • Asian Restaurants (1)
      • Food Trucks (1)
      • Zoos (1)
      • Drugstores / Pharmacies (1)
      • Cafés (1)
      • Machang, Malaysia (1)
      • Rest Areas (1)
      • Ramen / Noodle Houses (1)
      • Bahau, Malaysia (1)
      • Taiping, Malaysia (1)
      • Tapah, Malaysia (1)
      • Pasir Mas, Malaysia (1)
      Restoren Ayam Kampung Lubuk JongNovember 9, 2013
      Malaysian
      • Pasir Mas, Malaysia

      Restaurant ayam kampung terbaik di Pasir Mas. Murah, sedap dan ayam kampungnya besar-besar. Nyumm Nyumm!!

      Save
      Report
      Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) / National Registration Department (NRD)December 23, 2012
      Government
      • Tanah Merah, Malaysia

      Layanan ok tapi lambat sangat urusannya.

      Save
      Report
      Nasi Air Hidang Pok SenDecember 19, 2012
      Malaysian
      • Kota Bharu, Malaysia

      Tok sedap mano...

      Save
      Report
      Pok weell nasi lemak manalDecember 19, 2012
      Food
      • Malaysia

      Nasi lemak burung puyuh....sedap.

      Save
      Report
      Satay Mak Long Tanah MerahDecember 17, 2012
      Asian
      • Malaysia

      Satay ok...besar saiz dan kuahnya pun ok. Bon Apetit!!

      Save
      Report
      Pasar Malam Machang (Night Market)December 17, 2012
      Event Space
      • Machang, Malaysia

      Pasar Malam yang meriah dan menyeronokkan.

      Save
      Report
      Kedai Mee Kg. Pek (1)December 15, 2012
      Ramen / Noodles
      • Tanah Merah, Malaysia

      Walaupun mee dia sohor tapi tak kena dengan taste aku. Setiap kali makan kat sini aku paling suka order nasi goreng. Banyak dan sedap.

      Save
      Report
      Burger KingDecember 11, 2012
      Burgers
      • Kota Bharu, Malaysia

      Burger its ok.....taste better than McD.

      Save
      Report
      R&R Tapah - South BoundDecember 11, 2012
      Rest Areas
      • Tapah, Malaysia

      R&R yg best....penuh dgn kemudahan dan pilihan makanan yg banyak.

      Save
      Report
      Zoo Taiping & Night SafariDecember 11, 2012
      Zoo
      • Taiping, Malaysia

      Tak banyak haiwan dah tak macam lawatan saya pada 4 thn yg lepas. Lesu aje zoo ni, kenapalah agaknya.

      Save
      Report
      The StoreDecember 11, 2012
      Department Store
      • Sungai Buloh, Malaysia

      Suka dtg tempat ni. Parking free dan banyak lg

      Save
      Report
      Campbell Shopping ComplexDecember 11, 2012
      Mall
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Bagi sesapa yg cintakan barangan kulit...dtg le ke sini. Kasut, beg dari kulit asli ada kat sini.

      Save
      Report
      Fraser's HillDecember 11, 2012
      Travel
      • Bukit Fraser, Malaysia

      The best place untuk bawa family bercuti. Tak banyak tempat menarik untuk dilawati tetapi udara di sini cukup segar. Bersantai di waktu malam sambil merehatkan minda.

      Save
      Report
      Lela Manja RestaurantDecember 11, 2012
      Café
      • Bukit Fraser, Malaysia

      Menu breakfast yang terhad especially for children. Nasi goreng pagi tu teruk betul rasanya.

      Save
      Report
      Shahzan InnDecember 11, 2012
      Hotel
      • Bukit Fraser, Malaysia

      Tempat yang cantik tapi sayang bilik tidak dipulihara dgn baik. Paip bilik air tak diselenggara dengan baik dan pintu serta tingkap dah teruk keadaannya.

      1 Save
      Report
      TescoDecember 11, 2012
      Department Store
      • Kota Bharu, Malaysia

      Tempat parking yang banyak dan free lagi.

      Save
      Report
      Dynasty Inn HotelDecember 11, 2012
      Hotel
      • Kota Bharu, Malaysia

      The best hotel for those who wants to shop at Pasar Malam Wakaf Che Yeh. Lepas penat bershopping terus naik tido'. Cuma parking terhad.

      Save
      Report
      Pusat Cucian Kereta Automatik Tanah MerahDecember 11, 2012
      Car Washes
      • Tanah Merah, Malaysia

      Basuh cepat tapi kelemahan ketara...x bersih dan proses mengelap yg tak diambil berat....chin chai je. Mmg x puas hati

      Save
      Report
      Farmasi RimaDexDecember 11, 2012
      Pharmacy
      • Kota Bharu, Malaysia

      Staff2 ok dan mesra pelanggan.

      Save
      Report
      KL SOGODecember 7, 2012
      Mall
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Tempat paling sesuai untuk shopping di kl

      Save
      Report