Min Geun Ku

Min Geun Ku

FacebookTwitter

진해시, 대한민국
  • 2 Tips
  • 15 Followers
  • 13 Following
  • 2 Lists
Min Geun's Lists in All Cities
  • Seongnam-si
  • All Cities
Min Geun's Top Cities
Seongnam-si
1 Tip
Load More
Load More
Min Geun Ku
0 places updated
0 places
Min Geun Ku
0 places updated
0 places
    Save
    "2012.2월..얼마간인지 몰라도 11만논!"
    Min Geun KuMin Geun Ku · January 23, 2012
    Golf Course
    · Seongnam-si, South Korea
    Save
    "3층이하로는 방을 잡진 마세요..밖에서 다 보임ㅜㅜ"
    Min Geun KuMin Geun Ku · December 25, 2011
    Hotel
    · Seogwipo-si, South Korea
    9.0