Followers

    No one is following Afiq yet.
    Load More

    Following

      Afiq isn't following anyone yet.
      Load More

      Afiq Luq locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Afiq Luq locations Finding Afiq Luq locations

      9 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur, Malaysia (3)
      • Kuala Lumpur, Malaysia (3)
      • Bangi, Malaysia (3)
      • Fast Food Restaurants (2)
      • Scandinavian Restaurants (1)
      • Malaysian Restaurants (1)
      • Fried Chicken Joints (1)
      • Cafeterias (1)
      • Petaling Jaya, Malaysia (1)
      German-Malaysian Institute (GMi)January 27, 2014
      Education
      • Kajang, Malaysia

      Bersyukorlah anda disini.

      Save
      Report
      IKEA Restaurant & CafeApril 12, 2013
      Scandinavian
      • Petaling Jaya, Malaysia

      Mahsyar tahap 2...

      Save
      Report
      Library German Malaysian InstitiuteMarch 26, 2012
      Student Center
      • Ukm Bangi, Malaysia

      Sila jangan buat toyol time exam.

      Save
      Report
      McDonald'sJanuary 6, 2012
      Fast Food
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Aku rasa dah dekat 7-8 tahun dah mcD ni. Ingat lagi dulu petronas tu tak ada giant pun atas nya..! Lama dah rupanya hidup aku nii......!

      Save
      Report
      McDonald'sJanuary 6, 2012
      Fast Food
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Lunch lepas jumaat kat sini ramai sikit, lambat dapat makanan.

      Save
      Report
      KFCDecember 28, 2011
      Fried Chicken
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Kfc lejen. Dari umur aku 9 tahun sampai skrg, samaaa je.

      1 Save
      Report
      Ameer Ali CornerDecember 9, 2011
      Malaysian
      • Bangi, Malaysia

      Masak lambat. Alasan:kagum tengok baju sendiri sambil masak. Patut lambat.

      Save
      Report
      GMI Bistro Lake SideNovember 4, 2011
      Cafeteria
      • Bangi, Malaysia

      Nak buat assainmen tu jgn buat kat sini la, library bukak kot malam,, buat la kat sana, sini org nak makan, koaja aihh...

      Save
      Report
      Parking Moto Blakang Blok A3October 19, 2011
      Parking
      • Bangi, Malaysia

      Guard pun bukan boleh percaya sangat...

      Save
      Report