Followers

    No one is following Akmaluddin yet.
    Load More

    Following

      Akmaluddin isn't following anyone yet.
      Load More

      Akmaluddin Ajis locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Akmaluddin Ajis locations Finding Akmaluddin Ajis locations

      15 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Kuala Lumpur, Malaysia (9)
      • Wangsa Melawati, Kuala Lumpur, Malaysia (3)
      • Medan Idaman, Kuala Lumpur, Malaysia (2)
      • Stadiums (1)
      • Food Trucks (1)
      • Malaysian Restaurants (1)
      • Diners (1)
      • Dog Runs (1)
      • Seksyen 10 Wangsa Maju, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Seksyen 5-6 Wangsa Maju, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Wardieburn Camp, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      Blok A Flat Danau KotaMarch 29, 2013
      Building
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Penuh dgn pendatang. Kadang2 dorg conquer satu lift pastu semak ckp bahasa dorg. Mcm aku plak yang pendatang

      Save
      Report
      Sports Seven Futsal CentreApril 17, 2012
      Soccer
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Kimak tempat keluar masuk court tu bau macam haram ja sial.dah bole2 tukar kot charge dah la sejam rm110 takan taknak tukar? Kimek

      Save
      Report
      Proton Edar Authorized Service DealerMarch 23, 2012
      Automotive
      • Malaysia

      awaknya kerja sinii

      Save
      Report
      Sup Gearbox AU3March 8, 2012
      Dog Run
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Sup kambing dia naisssss (y)

      Save
      Report
      Ayam Penyet MelawatiMarch 4, 2012
      Restaurant
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Ayam penyet (y) bakso dia pun kawlaw

      Save
      Report
      MD Putu Bambu WorldMarch 3, 2012
      Malaysian
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Fuhh panas2 kalau nak beli mesti kena tunggu sebab limited ramai sgt org order

      Save
      Report
      JS Professional Hair StudioMarch 2, 2012
      Uncategorized
      • Malaysia

      Staff tak friendly.muka ketat nak mampus nak pulak makcik cina tu buat rambut org mcm patung gonyoh2 !

      Save
      Report
      Buhari Nafis Cendol CaravanFebruary 27, 2012
      Food Truck
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Kalau dr setiawangsa gerai dia belah kiri.kalau dr wgsa maju dia belah kanan kena uturn balik.betul2 dkt bukit wangsamas

      Save
      Report
      Nasi kerabu AU3February 23, 2012
      Food

      Teh O Panas 50sen jee mana nak cari harga mcm tu kt KL ni

      Save
      Report
      Nasi kerabu AU3February 23, 2012
      Food

      Try nasi kerabu dengan daging bakar dia fuhh terbaik

      Save
      Report
      Restoran Singgah D'KlasikFebruary 18, 2012
      Diner
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Lamb chop dia tak baek ah !!

      Save
      Report
      Telekom Malaysia Exchange Wangsa MajuFebruary 18, 2012
      Building
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      MDF cantik jumper semuanya dibelai2

      Save
      Report
      Telekom Malaysia Exchange Wangsa MajuFebruary 15, 2012
      Building
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Ramai cust igt kt sini tempat bayar bill.

      Save
      Report
      Blok D, Flat Danau KotaSeptember 21, 2011
      Home
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Lift mcm siput , bnyak bangla kimak

      Save
      Report
      Telekom Malaysia Exchange Wangsa MajuSeptember 15, 2011
      Building
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Tandas dia bersih

      1 Save
      Report