andhika pandhu

andhika pandhu

FacebookTwitter

Semarang
  • 2 Tips
  • 7 Followers
  • 6 Following
  • 4 Lists
andhika's Lists in All Cities
  • Semarang
  • All Cities
andhika's Top Cities
Semarang
1 Tip
Load More
Load More
andhika pandhu
0 places updated
0 places
andhika pandhu
1 places updated
1 place including KFC
    Save
    "wuenak tenan"
    andhika pandhuandhika pandhu · May 16, 2012
    Fried Chicken
    · Semarang, Indonesia
    6.8
    Save
    "Es tellernya gan wuenuak buanget. Sampe ane mau iwak peyek"
    andhika pandhuandhika pandhu · April 25, 2012
    Food Court
    · Kabupaten Semarang, Indonesia
    6.2