Yohana Ariesta

Yohana Ariesta

FacebookTwitter

Malang,
  • 8 Tips
  • 176 Followers
  • 172 Following
  • 2 Lists
Yohana's Lists in All Cities
  • Malang
  • Tuban
  • All Cities
Yohana's Top Cities
Malang
6 Tips
Tuban
2 Tips
Load More
Load More
Yohana Ariesta
2 places updated
2 places including CGV blítz, Dady'O
Yohana Ariesta
0 places updated
0 places
    Yohana's Recent Tips
    Save
    "Sbg arema, jujur pilih2 banget soal bakso. So far bakso malang paling enak di Tuban ya ini nih :D"
    Yohana AriestaYohana Ariesta · April 18, 2012
    Uncategorized
    · Tuban, Indonesia
    Save
    "The best hotel u can find in this city. There's swimming pool (not too big tho) and gym. I'm such a gym rat so don't be surprised if u meet me almost every day here lol"
    Yohana AriestaYohana Ariesta · April 11, 2012
    Hotel
    · Tuban, Indonesia
    8.0
    Save
    "Loc nya di sebelah Aquanos (dulu paparon's). Kudu nyobain ayam goreng/ayam bakar!! Ada nasi goreng juga. Serba Rp 13.500,00 :) FYI graha masera juga bs buat acara ultah/wedding/dsb"
    Yohana AriestaYohana Ariesta · May 28, 2010
    Food & Drink
    · Malang, Indonesia
    Save
    "Pempeknya bole juga tuh dicoba ;)"
    Yohana AriestaYohana Ariesta · May 14, 2010
    Supermarket
    · Malang, Indonesia
    6.5
    Save
    "Soto daging pak amir ini terkenal banget. Enak, harga standar lha (ga ampe 10rb seporsi). Bisa pakai nasi/lontong"
    Yohana AriestaYohana Ariesta · May 14, 2010
    Soup
    · Malang, Indonesia
    7.2
    Save
    "Kalo ke tisera kudu nyobain hot chocolate ato ice chocolate. The best deh!! Bisa wifian juga lho ;)"
    Yohana AriestaYohana Ariesta · May 14, 2010
    Arcade
    · Malang, Indonesia