Ayu Ratna Mahaprawitasari

Ayu Ratna Mahaprawitasari

FacebookTwitter

Surabaya, Indonesia
  • 1 Tips
  • 248 Followers
  • 149 Following
  • 2 Lists
Load More
Load More
Ayu Ratna Mahaprawitasari
1 places updated
1 place including grandma's house
Ayu Ratna Mahaprawitasari
0 places updated
0 places
    Save
    "ayoo maen ke sini.... ;-)"
    Ayu Ratna MahaprawitasariAyu Ratna Mahaprawitasari · December 31, 2010
    Home
    · Gianyar, Indonesia