Khairul Aswar Mohamed

Khairul Aswar Mohamed

FacebookTwitter

Real People . Real Name . Real Check-In . Real Photos . Real Comment . Real Feelings. Real Life. All Real . No Borders . No Boundries | wechat : datukkhairul

Taman Wilayah Selayang
  • 20 Tips
  • 942 Followers
  • 1,069 Following
  • 9 Lists
Khairul Aswar Mohamed's Lists in All Cities
  • Kuala Lumpur
  • Kota Tinggi
  • All Cities
Khairul Aswar Mohamed's Top Cities
Kuala Lumpur
4 Lists Created · 7 Tips
Kota Tinggi
1 List Created
Load More
Load More
Khairul Aswar Mohamed
1 places updated April 28, 2013
1 place including MBO Cinemas
Khairul Aswar Mohamed
3 places updated April 3, 2013
3 places including Pasar Malam Gombak Setia, karipap panas wangsa melawati, Nasi Lemak Cik Kamariah & Kuih Cik Esah Stall.
Khairul Aswar Mohamed
1 places updated March 1, 2013
1 place including Sri Pentas TV3
Khairul Aswar Mohamed
1 places updated February 27, 2013
1 place including Medan Selera RPA
Khairul Aswar Mohamed
2 places updated March 29, 2013
2 places including Taman wilayah selayang, D'ruang solatqu
Khairul Aswar Mohamed
5 places updated August 19, 2014
5 places including Warta Corner, Taman wilayah selayang, Pasar Malam Taman Wilayah, Nasi Kukus Ayam Dara
    Save
    "I was here with ehem ehem watching Madagascar 3 here. Kenangan Lalu Mengusik Jiwa."
    Khairul Aswar MohamedKhairul Aswar Mohamed · April 28, 2013
    Cineplex
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    5.7
    Save
    "Mcm ni lah, abang tau tesco selayang ni mmg bukan dok dlm elite area just like tesco mutiara damansara, kalau ye pun nk save expences on manpower, agak2la bukak cashier just 4 5 counter on weekend!!"
    Khairul Aswar MohamedKhairul Aswar Mohamed · April 17, 2013
    Department Store
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    6.3
    Save
    "Rajin sungguhla apek muda ni melayan mak aku, mcm mcm tips cara membaca dibagi ha.. Kedai oldskull skit la.. Tp service bagus.. Abg ok jer.."
    Khairul Aswar MohamedKhairul Aswar Mohamed · April 17, 2013
    Uncategorized
    ·
    Save
    "Budak kaunter berat mulot. Silent mode. Mcm xde function je dok front line clinic. Bgtau la doc masuk lg 40 minit! Dah register baru ckp. Buat muke x bersalah pulak tu. Nasib aku meneman jer.. Puiii!"
    Khairul Aswar MohamedKhairul Aswar Mohamed · April 11, 2013
    Doctor's Office
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    Save
    "Dapatkan donut, pau kukus & pau goreng inti kacang merah buatan Cik Ieda ekslusif di sini. Untuk tempahan hubungi 0123662796."
    Khairul Aswar MohamedKhairul Aswar Mohamed · April 3, 2013
    Save
    "Since 1996, satu2 nya port bowling di Selayang! Even tempat ni dah 17 tahun, facilities still maintain baik, direnovate sekitar 2 tahun lepas, so its still look like new place. Wkeend open till 2am (:"
    Khairul Aswar MohamedKhairul Aswar Mohamed · April 1, 2013