Faiz Hamzah

Faiz Hamzah

FacebookTwitter

Johor Bahru, Malaysia
  • 8 Tips
  • 103 Followers
  • 109 Following
  • 3 Lists
Faiz's Lists in All Cities
  • Seremban
  • Shah Alam
  • Petaling Jaya
  • All Cities
Faiz's Top Cities
Seremban
1 List Created · 3 Tips
Shah Alam
2 Tips
Petaling Jaya
1 Tip
Load More
Load More
Faiz Hamzah
2 places updated December 24, 2012
Some people having trouble to find good makan spot at Seremban. Here's the list.
Faiz Hamzah
0 places updated
0 places
Faiz Hamzah
3 places updated
3 places including LB Western Restoran, Umai Kopitiam, 15 Hijau Muda 1
    Faiz's Recent Tips
    Save
    "Cheap & big portion"
    Faiz HamzahFaiz Hamzah · January 24
    American
    · Malaysia
    8.1
    Save
    "Kalau nak rasa macam mana siput dengan lembu serve orang sila lah datang makan kat sini. Service ya rabbi lembap. Order nak kena ulang 18 kali baru paham. Sila pastikan diri anda fit untuk que."
    Faiz HamzahFaiz Hamzah · March 27, 2014
    Fast Food
    · Seremban, Malaysia
    6.1
    Save
    "Susah nak carik kopitiam melayu yg best kat Somban ni. Nice food and good drinks. Mmg tempat best utk lepak. Kalau order telur rebus pastikan telur tu bersih.Pasal yg aku order masih ada bulu melekat."
    Faiz HamzahFaiz Hamzah · February 22, 2014
    Coffee Shop
    · Pusat Bandar Senawang, Malaysia
    5.9
    Save
    "Keropok RM2"
    Faiz HamzahFaiz Hamzah · September 10, 2013
    Malay
    · Shah Alam, Malaysia
    5.2
    Save
    "Sate ayam ngan daging dia not bad.lembut. Servis mmg lembap sket. Kalau kebulur takyah dtg sini."
    Faiz HamzahFaiz Hamzah · February 3, 2013
    Malay
    · Seremban, Malaysia
    5.3
    Save
    "Nasi putih sama asam pedas cuma sampai pukul 3 ptg jer. Lepas pukul 3 ptg boleh layan mee bandung. Mee bandung combo cuma RM10 tapi portion dia terbaik"
    Faiz HamzahFaiz Hamzah · December 25, 2012
    Asian
    · Petaling Jaya, Malaysia
    6.9