Followers

    No one is following Faiz yet.
    Load More

    Following

      Faiz isn't following anyone yet.
      Load More

      Faiz Hamzah locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Faiz Hamzah locations Finding Faiz Hamzah locations

      8 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Seremban, Malaysia (4)
      • Malaysian Restaurants (2)
      • Shah Alam, Malaysia (1)
      • Fast Food Restaurants (1)
      • Indian Restaurants (1)
      • Coffee Shops (1)
      • Asian Restaurants (1)
      McDonald’s & McCaféMarch 27, 2014
      Fast Food
      • Seremban, Malaysia

      Kalau nak rasa macam mana siput dengan lembu serve orang sila lah datang makan kat sini. Service ya rabbi lembap. Order nak kena ulang 18 kali baru paham. Sila pastikan diri anda fit untuk que.

      Save
      Report
      Restoran SaypoolFebruary 23, 2014
      Restaurant
      • Seremban, Malaysia

      Nasi goreng cendawan dia sodap

      Save
      Report
      Umai KopitiamFebruary 22, 2014
      Coffee Shop
      • Pusat Bandar Senawang, Malaysia

      Susah nak carik kopitiam melayu yg best kat Somban ni. Nice food and good drinks. Mmg tempat best utk lepak. Kalau order telur rebus pastikan telur tu bersih.Pasal yg aku order masih ada bulu melekat.

      Save
      Report
      Restoren Rasa Le'lagiSeptember 10, 2013
      Malaysian
      • Shah Alam, Malaysia

      Keropok RM2

      Save
      Report
      Restoran Sate R&KFebruary 3, 2013
      Malaysian
      • Seremban, Malaysia

      Sate ayam ngan daging dia not bad.lembut. Servis mmg lembap sket. Kalau kebulur takyah dtg sini.

      Save
      Report
      Danga Bay Mee Bandung MuarDecember 25, 2012
      Asian
      • Malaysia

      Nasi putih sama asam pedas cuma sampai pukul 3 ptg jer. Lepas pukul 3 ptg boleh layan mee bandung. Mee bandung combo cuma RM10 tapi portion dia terbaik

      Save
      Report
      Restoran NegeriDecember 24, 2012
      Indian
      • Seremban, Malaysia

      Nasi Beriani dia terbaik tak kisah yg gam atau tak gam. Jgn lupa mintak papadom.

      Save
      Report
      Shell Station @ Setia AlamNovember 18, 2012
      Gas Station / Garage
      • Malaysia

      One of the slowest petrol station I ever met. Don't bother to refuel your vehicle here if you are in hurry

      Save
      Report