1127 ave. du Mont-Royal Est (coin Christophe-Colomb), Montreal, QC
Bagel Shop · Plateau-Mont-Royal · 89 tips and reviews
Huseyin Celik: Susamlı bagelleri tereyağıyla sıcak çok lezzetli oluyor. Sandviç de yapıyorlar, kullandıkları malzemeler kaliteli kesinlikle tavsiye edilir.
Huseyin Celik: Evelik aşı, ayran aşı, piti, açık ayranı hepsi nefisti tek bir şeyi eksik buldum mekan turistik olduğundan sanırım yemeklerin sarı yağı azdı biraz artırılabilir.
Huseyin Celik: Kuzu tandır daha çok pişebilirmiş, köfte ve manda yoğurdu fena değil ama böbrekten bir şaheser yaratmışlar bayıldım. Ballı muz ikramları hoş.
2.kısım mah, Akın sok,no:1 m (Şelale cad), Istanbul, Istanbul
Pizzeria · Bahçeşehir 2.Kısım · 102 tips and reviews
Huseyin Celik: Genel olarak diğer take away konseptinde pizzacıların fersah fersah ötesinde kaliteye sahip. Acılı zeytinyağı çok iyi Bandırma'dan getirtiyorlarmış. Gidip yerinde gördük tertemiz ustalar, fırın vs.
Haseki Sultan Mah. Cerrahpaşa Cd. (Cerrahpaşa Caddesi), Fatih, Istanbul
Doner Restaurant · Haseki Sultan · 282 tips and reviews
Huseyin Celik: İstanbul'un bence en iyi dönercisi. Burasının iki-üç katı fiyatına kuru sığır eti kıymasını ambalajlayıp insanlara yediren franchise dönercilerin mantar gibi çoğalmasının sorumlusu maalesef biziz.
Merkez Mah. Tayfun Sok. No:8-10, Güngören, Istanbul
Kebab Restaurant · 1518 tips and reviews
Huseyin Celik: Açık ayran iyi. Kuzu ciğer şiş İstanbul'da yediğim en iyisiydi. Künefe fena değil ama sanırım Antep mutfağından künefe söylemek zaten saçma zira kullanılan peynir dilpeyniriydi.
Maltepe Mah. Gençlik Cad. No:101/C, Çankaya, Ankara
Kokoreç Restaurant · 575 tips and reviews
Huseyin Celik: Sebzeli olanındaki sebzeler kokoreçin tadını değiştiriyor. Saf kokoreç tadı için kesinlikle sade yenilmeli. Her şeyiyle yediğim en iyi kokoreç.
Huseyin Celik: Kokteylleri vasat ama alkol oranı yüksek bu iyi. Mai tai ve long island özellikle sert. Atıştırmalık tabakları kaliteli. Ama en önemlisi 30'dan fazla seçenekli bira menüsü var ve evimin dibinde.
Hırka-i Şerif Cd. Bedrettin Simavi Sk. No: 5, Fatih, Istanbul
Kebab Restaurant · Fatih · 537 tips and reviews
Huseyin Celik: Sarımsaklı lahmacunları iyi, kullanılan et kaliteli. Ayranlarını kendileri yapıyorlar lezzetli ama doğal değil. Künefelerinin içindeki dil peyniri değil, Hatay'ın künefe peyniri ve çok lezzetli.
Caferağa Mah. Serasker Cad. No: 14, Kadıköy, Istanbul
Pizzeria · 391 tips and reviews
Huseyin Celik: Margherita ve ekstra funghi iyiydi. Geçen ay gittiğimde bir umutla yazın içtiğim limonatayı bekledim ama limon aromalı lezzetsiz bir şey geldi. Yazın pizzanın yanında özel limonatalarından almalı.