Mite K.

Mite K. left a tip at Ресторан Дојрана

ул. 513 бр. 22-б, Skopje, Opština Karpoš | June 8, 2010
Најдобрата чорба во градот за најдобра цена. Телешка, Јагнешка и Чкембе чорба со лепче за 100 денари.
Tip is too short...
Tip is too long...
Cancel
Save this tip Report
Share
Ресторан Дојрана
7.5
Skopje, Opština Karpoš
Restaurant
Show More (on 1 To-do List)