Горан П.

Горан П. left a tip at Comtrade Mk

treta makedonska brigada, Skopje, Opština Karpoš | July 22, 2011
CT Computers MK е основана кон крајот на 2007 година и е една од најмладите членки на групацијата ComTrade која се занимава со дистрибуција на ИТ опрема и потрошувачка електроника. Официјален сервис з
Tip is too short...
Tip is too long...
Cancel
Save this tip Report
Share
Comtrade Mk
Skopje, Opština Karpoš
Tech Startup
Show More