Dado T.

Dado T. left a tip at Manhattan Caffe

29 Leninova, Skopje, Opština Karpoš | November 7, 2011
Одлично кафе за секој ден.Одлична атмосфера за гледање фудбал.Одлична петочна забава со "Sax 'n DJ" . Секоја сабота,најдобрите "Eye Cue" и за крај,најзабрадениот шанкер СИМОН :))
Tip is too short...
Tip is too long...
Cancel
Save this tip Report
Share
Manhattan Caffe
Skopje, Opština Karpoš
Bar
Show More