Followers

    No one is following Hafizi yet.
    Load More

    Following

      Hafizi isn't following anyone yet.
      Load More

      Hafizi Zainal locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Hafizi Zainal locations Finding Hafizi Zainal locations

      7 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Shah Alam, Malaysia (6)
      • Malaysian Restaurants (4)
      • Asian Restaurants (1)
      • Chinese Restaurants (1)
      Restoran Ulam DesaMay 7, 2014
      Malaysian
      • Shah Alam, Malaysia

      Servis kedai ni mmg sgt slow.. Perlu kesabaran yg tinggi.. Nak sampai makanan yg kita order tu mmg sempat tidur dulu..

      1 Save
      Report
      Kedai MakanApril 23, 2014
      Restaurant
      • Shah Alam, Malaysia

      They serve good food.. Tapi bab air tak tau kenapa macam tak ada gula langsung.. Ada krisis gula mungkin kat kedai ni..

      Save
      Report
      Restoran HatinieDecember 15, 2013
      Malaysian
      • Shah Alam, Malaysia

      Servis sangat teruk.. Waiter yg tak mesra langsung.. Takkan jadi pilihan lagi masa akan datang..

      Save
      Report
      Hj Sharin Low RestaurantSeptember 28, 2013
      Chinese
      • Malaysia

      Tak konsisten.. Tiba2 jadi tak sedap pulak makanan dia.. Agak mengecewakan.. 😞

      Save
      Report
      Restoran Sri BungaMay 29, 2013
      Malaysian
      • Shah Alam, Malaysia

      Kedai ni servis agak slow..

      Save
      Report
      Kafe An NursMay 27, 2013
      Asian
      • Shah Alam, Malaysia

      So far makanan kat sini ok je.. Tak pernah pulak jadi tak sedap.. Anyway mungkin selera masing2 berbeza..

      Save
      Report
      Restoran Sri BungaMay 8, 2013
      Malaysian
      • Shah Alam, Malaysia

      Kuantitit makanan agak sedikit. Siapa yg makan byk memang confirm tak puas.

      Save
      Report