Followers

    No one is following Saleha yet.
    Load More

    Following

      Saleha isn't following anyone yet.
      Load More

      Saleha Mohd Salleh locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Saleha Mohd Salleh locations Finding Saleha Mohd Salleh locations

      18 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Kota Kinabalu, Malaysia (8)
      • Inanam, Malaysia (2)
      • Lahad Datu, Malaysia (2)
      • Fast Food Restaurants (2)
      • Convenience Stores (1)
      • Salons / Barbershops (1)
      • Alor Star, Malaysia (1)
      • Arts & Crafts Stores (1)
      • Burger Joints (1)
      • Fried Chicken Joints (1)
      • Indian Restaurants (1)
      • Chinese Restaurants (1)
      • Hotels (1)
      Sugar BunJune 1, 2013
      Fast Food
      • Lahad Datu, Malaysia

      Sugar bun kat Lahad Datu ni kena sama tarafkan kualiti hidangan dengan sugar bun Kota Kinabalu..

      Save
      Report
      Sugar BunJune 1, 2013
      Fast Food
      • Lahad Datu, Malaysia

      Pemandangan menyakitkan mata dengan rumah kontrak bersebelahan plaza..

      Save
      Report
      McDonald's Drive-ThruApril 16, 2013
      Burgers
      • Kota Kinabalu, Malaysia

      Rsanya dah 5x order yg d pesan tda.. Dahlah ptg jem gaban nak pusing mmg tak sanggup.. Hari ni dorg boleh lupa 1 lagi order.. Bila kita suh cek betul2 dorg boleh jawab "ya semuanya sudah ada"

      Save
      Report
      mybankApril 12, 2013
      Building
      • Kota Kinabalu, Malaysia

      Serivs yang sangat cepat dengan pekerja yang mesra dan sangat membantu..

      Save
      Report
      Sentosa Regency HotelDecember 8, 2012
      Hotel
      • Alor Star, Malaysia

      Bilik sangat selesa ada ruang tamu dgn set meja makan dan sofa,tandas pun besar siap ada jakuzi lagi. Orang hotel ni suggest bilik ni ok sebab Sultan Brunei dah berkali beradu kat bilik ni ;)

      Save
      Report
      My Home Sweet HomeNovember 22, 2012
      Home
      • Malaysia

      Walaupun rumah jauh dari kota tapi suasana kampung lebih aman damai.

      Save
      Report
      Kedai Kopi Dat SengMarch 29, 2012
      Chinese
      • Inanam, Malaysia

      Bagi pengemar seafood boleh cuba makan disini harga beratutan dan isi ikan dan udang fresh. Jangan lupa rasa tomyam kegemaran ku :P

      Save
      Report
      Taliban Food CentreFebruary 21, 2012
      Indian
      • Inanam, Malaysia

      ABC harga RM6:00. Tiada yg special dengan buah2anya yg dah busuk .. Tak berbaloi!!!!!

      Save
      Report
      servay likasFebruary 18, 2012
      Convenience Stores
      • Kota Kinabalu, Malaysia

      Jeperluan barang disini semuanya ADA. Tidak mcm d sesetengah tempat berbelanja mesti ada barang yg belum ada stock.

      Save
      Report
      SMK Lok YukFebruary 1, 2012
      High School
      • Kota Kinabalu, Malaysia

      Kalau lapar petang2 cari ja gerai bergerak dalam van or kereta.. Harga mur-mur je :p

      Save
      Report
      Love SaloonJanuary 28, 2012
      Salon / Barbershop
      • Kota Kinabalu, Malaysia

      Sambil beriadah bolehlah bawak anak gunting rambut..

      Save
      Report
      My Sweet Bedroom (^______^)January 10, 2012
      Home
      • Malaysia

      Buka full aircon,layan dvd atau guling2 atas katil sampai pening..

      Save
      Report
      Jabatan Imigresen Malaysia Negeri SabahJanuary 10, 2012
      Government
      • Kota Kinabalu, Malaysia

      Ada khidmat ambil gambar tingkat 1, murah je RM12: 4 pcs. Bolehlah kalau emergency..

      Save
      Report
      Bulatan pulutanDecember 31, 2011
      Road
      • Kota Kinabalu, Malaysia

      Time sekolah jam 6:30am-8:00am start jamed n petang 4:30pm-7:30pm..

      Save
      Report
      Kets Kitchen :)December 25, 2011
      Home
      • Malaysia

      Sambil bakar ikan sambil memancing telapia,keli,sepat etc...

      Save
      Report
      KFCDecember 23, 2011
      Fried Chicken
      • Kota Kinabalu, Malaysia

      Servis lembab nak mampossss!!!!!

      Save
      Report
      Syarikat D & CDecember 22, 2011
      Arts & Crafts
      • Kota Kinabalu, Malaysia

      Pusat barang2* perkahwinan,hantaran ready made pelbagai fesyen..

      Save
      Report
      Inanam TownDecember 13, 2011
      Office
      • Kota Kinabalu, Malaysia

      Jam gila ooo...

      Save
      Report