Saleha Mohd Salleh

Saleha Mohd Salleh

FacebookTwitter

Kuala Lumpur, Malaysia
  • 16 Tips
  • 34 Followers
  • 28 Following
  • 2 Lists
Saleha's Lists in All Cities
  • Kota Kinabalu
  • Alor Star
  • All Cities
Saleha's Top Cities
Kota Kinabalu
9 Tips
Alor Star
1 Tip
Load More
Load More
Saleha Mohd Salleh
1 places updated
1 place including Inanam KK Taipan
Saleha Mohd Salleh
17 places updated
17 places including Tung Fong Sea Food Restaurant, IMAGO Shopping Mall, The Shore Shopping Gallery, Jonker Walk / Street
    Saleha's Recent Tips
    Save
    "Rsanya dah 5x order yg d pesan tda.. Dahlah ptg jem gaban nak pusing mmg tak sanggup.. Hari ni dorg boleh lupa 1 lagi order.. Bila kita suh cek betul2 dorg boleh jawab "ya semuanya sudah ada""
    Saleha Mohd SallehSaleha Mohd Salleh · April 16, 2013
    Burgers
    · Kota Kinabalu, Malaysia
    7.6
    Save
    "Serivs yang sangat cepat dengan pekerja yang mesra dan sangat membantu.."
    Saleha Mohd SallehSaleha Mohd Salleh · April 12, 2013
    Building
    · Kota Kinabalu, Malaysia
    Save
    "Bilik sangat selesa ada ruang tamu dgn set meja makan dan sofa,tandas pun besar siap ada jakuzi lagi. Orang hotel ni suggest bilik ni ok sebab Sultan Brunei dah berkali beradu kat bilik ni ;)"
    Saleha Mohd SallehSaleha Mohd Salleh · December 8, 2012
    Hotel
    · Alor Star, Malaysia
    4.9
    Save
    "Walaupun rumah jauh dari kota tapi suasana kampung lebih aman damai."
    Saleha Mohd SallehSaleha Mohd Salleh · November 22, 2012
    Home
    · Malaysia
    Save
    "Bagi pengemar seafood boleh cuba makan disini harga beratutan dan isi ikan dan udang fresh. Jangan lupa rasa tomyam kegemaran ku :P"
    Saleha Mohd SallehSaleha Mohd Salleh · March 29, 2012
    Chinese
    · Inanam, Malaysia
    5.7
    Save
    "ABC harga RM6:00. Tiada yg special dengan buah2anya yg dah busuk .. Tak berbaloi!!!!!"
    Saleha Mohd SallehSaleha Mohd Salleh · February 21, 2012
    Indian
    · Inanam, Malaysia
    6.4