Maya P.

Maya P.

FACULTAS VETERINARIAE MEDICINAE

Facebook Twitter Скопје, Macedonia (FYROM)

494

Check-ins
Red CaffeSkopje • February 18, 2012

"Одлична храна (и во квалитет и во квантитет). Пицата им е топ и е огромна, а пица сендвичот е најголемиот што некаде го имаш пробано. Прават и добра Цезар салата, што и да змеш нема утка"

Save
Report
Градски парк / City ParkSkopje • May 21, 2013

Место за прошетки во било кое време :)

Save
Report
La DeliciousSkopje • June 29, 2012

Работи цело време и секогаш имаш топли банички и во 4 саат сабајле после излегување. Препорачливо да се проба - баничка со сирење и пица-баничка

Save
Report

See all 1 list

Maya’s Lists

95 places including Midnight Club, Градски парк / City Park, Fornetti, Club Havana

See all 1 list

Lists Maya Has Saved

20 places including Coffeeshop Company, Ѕвезден океан / Star Ocean, Sushico, Arabian Taverna