nadzim ruddin

nadzim ruddin

FacebookTwitter

Malaysia
  • 16 Tips
  • 216 Followers
  • 207 Following
  • 3 Lists
nadzim's Lists in All Cities
  • Kuala Lumpur
  • Tangerang
  • All Cities
nadzim's Top Cities
Kuala Lumpur
4 Tips
Tangerang
1 Tip
Load More
Load More
nadzim ruddin
0 places updated
0 places
nadzim ruddin
2 places updated
2 places including Original Kayu Nasi Kandar, Midfields Condominium
    nadzim's Recent Tips
    Save
    "Haha.tak perlu nk komen semuanya org lain dah komen.paling best tauke buat muka macam palat."mintak di sepak."- yg last aku tambah."
    nadzim ruddinnadzim ruddin · April 26, 2012
    Malay
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    6.2
    Save
    "harini cat tumpah kat kereta aku dari atas apartment.susahnya tinggal di kejirannan LOW CLASS + MISKIN + BEDEBAH ni.aku tgh fikir nak buat apa."
    nadzim ruddinnadzim ruddin · March 6, 2012
    Residential
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    Save
    "Terrace villa kiara9 ni superb.!"
    nadzim ruddinnadzim ruddin · January 23, 2012
    Housing Development
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    Save
    "Ini la yang aku cakap.celaka anak haram."
    nadzim ruddinnadzim ruddin · January 21, 2012
    Residential
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    Save
    "Harini orang dah start cuti.lepas ni ramai yang complaint rumah kena pecah.ye la.pak guard makan gaji buta."
    nadzim ruddinnadzim ruddin · January 21, 2012
    Residential
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    Save
    "Seminggu aku duk sini terus ada kes bunuh diri.terjun dari level 9.filipino..mmg terbaik la."
    nadzim ruddinnadzim ruddin · January 20, 2012
    Residential
    · Kuala Lumpur, Malaysia