Followers

    No one is following nazra yet.
    Load More

    Following

      nazra isn't following anyone yet.
      Load More

      nazra locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding nazra locations Finding nazra locations

      28 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Baling, Malaysia (7)
      • Malaysian Restaurants (5)
      • Internet Cafes (3)
      • Sungai Petani, Malaysia (2)
      • Food & Drink Shops (2)
      • Outdoors & Recreation (2)
      • Bedong, Malaysia (1)
      • Cafés (1)
      • Snack Places (1)
      • Bookstores (1)
      • Fried Chicken Joints (1)
      • Kulim, Malaysia (1)
      • Jeniang, Malaysia (1)
      Pasar Pekan SikJuly 12, 2014
      Uncategorized
      • Malaysia

      Jika anda mengharapkan beli belah yang tenang, jangan datang lambat lebih daripada pukul 6.30 petang

      Save
      Report
      D'Cherry CornerJune 5, 2014
      Restaurant
      • Sungai Petani, Malaysia

      Recommended!

      Save
      Report
      Koay Teow Th'ng SikFebruary 12, 2014
      Malaysian
      • Sik, Malaysia

      Harga naik 5kupang

      Save
      Report
      Berkat Hasrat EnterpriseFebruary 6, 2014
      Bookstore
      • Malaysia

      Cop ikut baris ayat. Mahaiii

      Save
      Report
      Persada Biru CornerFebruary 5, 2014
      Malaysian
      • Sik, Malaysia

      Laksa wajib beli!

      Save
      Report
      Pasar MalamJanuary 18, 2014
      Uncategorized
      • Sik, Malaysia

      Kalau hujan, sangat la lecak..

      Save
      Report
      Goreng Pisang 1MalaysiaJanuary 16, 2014
      Snacks
      • Sik, Malaysia

      Wajib beli!

      Save
      Report
      Nasi Kukus Ayam BerempahNovember 22, 2013
      Malaysian
      • Sik, Malaysia

      Tapau bawaj balik lagi best sebab keadaan Medan Selera dah tak gemilang macam dulu...

      Save
      Report
      AIMST UniversityNovember 7, 2013
      University
      • Bedong, Malaysia

      Sangat cantik! Macam UiTM Shah Alam lak aku nengok nya

      Save
      Report
      Pusat Internet 1Malaysia Kg Lubuk KabuAugust 24, 2013
      Internet Cafe
      • Baling, Malaysia

      Sila daftar di kaunter kalau nak guna WiFi. Harap maklum.

      Save
      Report
      Brangan CornerAugust 24, 2013
      Malaysian
      • Baling, Malaysia

      Bihun sup best. Tapi kalau ada botol untuk tambah sambal hitam, memang aku suka! Rojak dia pasaipa rasa macam ada gula ja? Crunch2 ja aku makan -_-

      Save
      Report
      Air Terjun Perangin SikAugust 10, 2013
      River
      • Malaysia

      Tempat ni hidup pun sebab ada kem PLKN & Kolej Keda

      Save
      Report
      MARDECJuly 30, 2013
      Building
      • Malaysia

      Ingat getah, ingat Mardec

      Save
      Report
      Medan SeleraJuly 28, 2013
      Food & Drink
      • Sik, Malaysia

      Medan selera lani dah tak macam yg dulu dulu :(

      Save
      Report
      Sek Men Keb JeraiJuly 24, 2013
      School
      • Kupang, Malaysia

      Nyaman ja keadaan, sejuk bedi

      Save
      Report
      Kg Charuk KudungApril 24, 2013
      Home
      • Malaysia

      Cari maklong minah, tukang jahit. Mak cheq la tu <3

      Save
      Report
      Billion Supermarket, BalingApril 12, 2013
      Mall
      • Baling, Malaysia

      Best! Lg ok drpd Aneka Baling

      Save
      Report
      Pusat Internet 1Malaysia Kg Lubuk KabuApril 2, 2013
      Internet Cafe
      • Baling, Malaysia

      Wifi free 24hours

      Save
      Report
      Bazar Ramadhan Pekan SikAugust 18, 2011
      Food & Drink
      • Pekan Sik, Malaysia

      lewat p, bersesak la jawabnya :|

      Save
      Report
      Nurha's RestAugust 3, 2011
      Malaysian
      • Kulim, Malaysia

      dari dulu (since 1st time pegi) memang tak berapa minat makan sini, tak sedap :|

      Save
      Report