Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 87 Tips
  • 131 Followers
  • 112 Following
  • 14 Lists
Honza's Lists in All Cities
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • All Cities
Honza's Top Cities
Brno
5 Lists Created · 58 Tips
Prague
3 Lists Created · 7 Tips
Pilsen
1 List Created · 1 Tip
Amsterdam
1 Tip
Warsaw
1 List Created
Senica
1 List Created
Hradec Králové
1 List Created
Petrov
1 List Created
Mikulov
1 Tip
Load More
Load More
Honza's Recent Lists
Honza Grmela
25 places updated May 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 places updated August 31, 2013
3 places including Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 places updated September 27, 2013
9 places including U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 places updated November 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 places updated November 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+61
Honza Grmela
31 places updated August 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+72
    Honza's Recent Tips
    Save
    "Ze začátku tu měli dobrá menu ale teď to šlo úplně do háje. Polívky strašlivé, jako ze školní jídelny, jídlo se postupem času odebralo do 90. let - flamendr s hranolkami, smažák a podobné dobroty"
    Honza GrmelaHonza Grmela · July 20, 2014
    Czech
    · Brno, Česká republika
    6.1
    Save
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · June 19, 2014
    Distillery
    · Česká republika
    Save
    "Heslo na WiFi: SonoRest"
    Honza GrmelaHonza Grmela · June 13, 2014
    Czech
    · Brno, Česká republika
    6.1
    Save
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · May 23, 2014
    Restaurant
    · Brno, Česká republika
    5.4
    Save
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · May 3, 2014
    Czech
    · Brno, Česká republika
    7.4
    Save
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · March 31, 2014
    Indian
    · Brno, Česká republika
    6.5