Ridzz Wan

Ridzz Wan

FacebookTwitterInstagram

Pelabuhan Klang, Malaysia
  • 44 Tips
  • 455 Followers
  • 643 Following
  • 2 Lists
Ridzz's Lists in All Cities
  • Port Klang
  • Ipoh
  • Klang
  • Gua Musang
  • Butterworth
  • Kuala Lumpur
  • Raub
  • Serendah
  • All Cities
Ridzz's Top Cities
Port Klang
11 Tips
Ipoh
5 Tips
Klang
4 Tips
Gua Musang
2 Tips
Butterworth
2 Tips
Kuala Lumpur
1 Tip
Raub
1 Tip
Serendah
1 Tip
Load More
Load More
Ridzz Wan
0 places updated
0 places
Ridzz Wan
45 places updated
45 places including Nasi Kandar Pokok Ketapang, Umang Umang BBQ Steamboat, Sooka Sentral, Hot&Roll
    Ridzz's Recent Tips
    Save
    "Waiter bukn main lagi amik oder pakai ipod nk tunjuk canggih. Tapi sayang oder tak sampai kat dapur. Mcm babi korang wat keje. Tgu hampir 1 jam lebih. Bad xperience 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎"
    Ridzz WanRidzz Wan · February 6, 2016
    Seafood
    · Butterworth, Malaysia
    6.5
    Save
    "Nothing good here.. Service so bad👎🏻👎🏻👎🏻. Oder ala carte tapi tak kunjung tiba. Yg datang hanya western food itu pun lambat. Maaf aku takkan jejak kaki kat sini lagi... Fuck ur service."
    Ridzz WanRidzz Wan · February 6, 2016
    Seafood
    · Butterworth, Malaysia
    6.5
    Save
    "Mmg teerrbaik rugi tak makan kat sini. Harga pun berpatutan pastu mknan di hidang banyak giler walau mkn utk sorg. Boleh dtg lagi lain kali.. 👍👍👍👍👍👍👍"
    Ridzz WanRidzz Wan · November 23, 2014
    Asian
    · Malaysia
    Save
    "Mesti dtg and mkan kari kepala ikan. Cukup femes kat BM. Aku 4 bintang dari 5. Tooooorrrrrbaik. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍"
    Ridzz WanRidzz Wan · October 24, 2014
    Malay
    · Machang Bubuk, Malaysia
    Save
    "Ohsemmm... Sila jgn jelesss"
    Ridzz WanRidzz Wan · September 23, 2014
    Chinese
    · Malaysia
    7.2
    Save
    "Org tak ramai so service pun cepat laa"
    Ridzz WanRidzz Wan · August 6, 2014
    Fried Chicken
    · Pelabuhan Klang, Malaysia
    5.3