Ridzz Wan

Ridzz Wan

FacebookTwitterInstagram

Pelabuhan Klang, Malaysia
  • 44 Tips
  • 448 Followers
  • 640 Following
  • 2 Lists
Ridzz's Lists in All Cities
  • Port Klang
  • Ipoh
  • Klang
  • Gua Musang
  • Kuala Lumpur
  • Raub
  • Serendah
  • All Cities
Ridzz's Top Cities
Port Klang
11 Tips
Ipoh
5 Tips
Klang
4 Tips
Gua Musang
2 Tips
Kuala Lumpur
1 Tip
Raub
1 Tip
Serendah
1 Tip
Load More
Load More
Ridzz Wan
0 places updated
0 places
Ridzz Wan
45 places updated
45 places including Nasi Kandar Pokok Ketapang, Umang Umang BBQ Steamboat, Sooka Sentral, Hot&Roll
    Ridzz's Recent Tips
    Save
    "Waiter bukn main lagi amik oder pakai ipod nk tunjuk canggih. Tapi sayang oder tak sampai kat dapur. Mcm babi korang wat keje. Tgu hampir 1 jam lebih. Bad xperience 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎"
    Ridzz WanRidzz Wan · February 6
    Seafood
    · Teluk Ayer Tawar, Malaysia
    6.6
    Save
    "Nothing good here.. Service so bad👎🏻👎🏻👎🏻. Oder ala carte tapi tak kunjung tiba. Yg datang hanya western food itu pun lambat. Maaf aku takkan jejak kaki kat sini lagi... Fuck ur service."
    Ridzz WanRidzz Wan · February 6
    Seafood
    · Teluk Ayer Tawar, Malaysia
    6.6
    Save
    "Mmg teerrbaik rugi tak makan kat sini. Harga pun berpatutan pastu mknan di hidang banyak giler walau mkn utk sorg. Boleh dtg lagi lain kali.. 👍👍👍👍👍👍👍"
    Ridzz WanRidzz Wan · November 23, 2014
    Asian
    · Malaysia
    Save
    "Mesti dtg and mkan kari kepala ikan. Cukup femes kat BM. Aku 4 bintang dari 5. Tooooorrrrrbaik. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍"
    Ridzz WanRidzz Wan · October 24, 2014
    Malay
    · Machang Bubuk, Malaysia
    Save
    "Ohsemmm... Sila jgn jelesss"
    Ridzz WanRidzz Wan · September 23, 2014
    Chinese
    · Malaysia
    7.3
    Save
    "Org tak ramai so service pun cepat laa"
    Ridzz WanRidzz Wan · August 6, 2014
    Fried Chicken
    · Port Klang, Malaysia
    5.4