Followers

    No one is following Shafinaz yet.
    Load More

    Following

      Shafinaz isn't following anyone yet.
      Load More

      Shafinaz Arshad locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Shafinaz Arshad locations Finding Shafinaz Arshad locations

      17 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Alor Gajah, Malaysia (4)
      • Gift Shops (2)
      • Hotels (2)
      • Kulim, Malaysia (2)
      • Candy Stores (1)
      • Cafeterias (1)
      • Strip Clubs (1)
      • Lunas, Malaysia (1)
      • Malacca, Malaysia (1)
      Stesen Bas KulimFebruary 17, 2013
      Bus Station
      • Kulim, Malaysia

      Stesen bas yang belum tentu maju 10 tahun kemudian. Dah 14 tahun tak silap. Maintain ja. Tak berubah pun

      Save
      Report
      Pasar Malam Tmn Selasih (Selasa & Jumaat)February 15, 2013
      Plaza
      • Kulim, Malaysia

      Pon ada Foursquare, LOL. Ohsem kan??

      Save
      Report
      Taman Seri AbadiFebruary 11, 2013
      Uncategorized
      • Lunas, Malaysia

      Suck neighbourhood ever. It is hard to get excellent network for U Mobile's user especially for the internet.

      1 Save
      Report
      Restoran DonrakFebruary 11, 2013
      Restaurant
      • Malaysia

      Waktu petang panas. Mi bandung cuma rasa halia. Kalau nak makanan sedap sila order sambal belacan atau cabai potong kalau tak, tak rasa apapon makanan dia. Restoran ini kena tambah kipas lagi.

      Save
      Report
      Beverly Hills CondominiumFebruary 2, 2013
      Uncategorized
      • Malaysia

      If you are thisty, I prefer you to buy filtered or mineral water than boil a water from your tap. If you drink a water from your tap frequently although you already boiled it, you will cough.

      1 Save
      Report
      A'Famosa Resort HotelJanuary 24, 2013
      Hotel
      • Alor Gajah, Malaysia

      Pernah datang sini. Servis di sini memang poor tapi bilik hotelnya boleh tahan. Makanan di clubhouse tak assorted sangat.

      Save
      Report
      A'Famosa Resort HotelJanuary 24, 2013
      Hotel
      • Alor Gajah, Malaysia

      Yang dok komplen staff tak friendly memang patut pon. Majoriti budak2 staff di sini banyak lepasan diploma kolej Unifield di dalam area A Famosa juga.

      Save
      Report
      Mini Mart AfamosaJanuary 24, 2013
      Candy Store
      • Alor Gajah, Malaysia

      Harga barang di sini banyak mahal-mahal. Tak berpatutan.

      Save
      Report
      Plaza Metro KajangJanuary 23, 2013
      Mall
      • Kajang, Malaysia

      Jika inginkan sticker cantik, smart & ohsem datanglah ke kedai kedai sticker bersebelahan dengan bundle shop RS depan cinema "Lotus Five"

      Save
      Report
      Plaza Metro KajangJanuary 23, 2013
      Mall
      • Kajang, Malaysia

      Kalau inginkan barangan pakaian bundle di sini, datanglah ke kedai bundle RS. Bersebelahan kedai sticker RS. Berdekatan dengan lift & surau. Sebaris dengan kedai TOTORO Comic.

      Save
      Report
      Plaza Metro KajangJanuary 23, 2013
      Mall
      • Kajang, Malaysia

      Datanglah shopping kat sini time weekend. Gerenti tak rasa berada di Malaysia. Rasa seperti di Indonesia..

      Save
      Report
      Taman JatiJanuary 18, 2013
      Strip Club
      • Malacca, Malaysia

      Ini bukan taman perumahan ke? Kenapa lable tempat nih strip club?

      Save
      Report
      TOTORO Kedai Komik dan AnimasiJanuary 12, 2013
      Gift Shop
      • Kajang, Malaysia

      This shop more better if K-Pop, J-Pop & Anime DVD available here.

      Save
      Report
      TOTORO Kedai Komik dan AnimasiJanuary 12, 2013
      Gift Shop
      • Kajang, Malaysia

      This shop like Asian Pop culture lover's Heaven because this shop sell many Manga, Anime merchandises, K-Pop merchandises, cosplay suit & accessories.

      Save
      Report
      Bus Terminal TampinJanuary 12, 2013
      Bus Station
      • Tampin, Malaysia

      Kaunter ticket cuma 1, Transnational. Hanya boleh pergi ke kawasan terpilih di Johor, Muadzam Shah, Pahang & Kuala Lumpur di Terminal Bas Selatan (TBS). Kebarangkalian tiket ke Kuantan juga ada

      Save
      Report
      Unifield Technology CollegeJanuary 9, 2013
      Academic Building
      • Malaysia

      Formely known as Kolej Yayasan Alor Gajah & KN Education.

      Save
      Report
      cafe UnitecJanuary 6, 2013
      Cafeteria
      • Alor Gajah, Malaysia

      Ramai orang komplen sakit perut makan kat sini. Harga makanan tak berpatutan pulak tuh. Please fix it.

      Save
      Report