Followers

    No one is following S yet.
    Load More

    Following

      S isn't following anyone yet.
      Load More

      S Faizal locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding S Faizal locations Finding S Faizal locations

      73 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Malaysian Restaurants (6)
      • Seri Kembangan, Malaysia (5)
      • Design Studios (4)
      • Bandar Baru Bangi, Malaysia (4)
      • Markets (3)
      • Hotels (3)
      • Outdoors & Recreation (3)
      • Banting, Malaysia (3)
      • Putrajaya, Malaysia (3)
      • Kuala Lumpur, Malaysia (3)
      • Flea Markets (2)
      • American Restaurants (2)
      • Train Stations (2)
      • Camera Stores (2)
      • Coffee Shops (2)
      • Playgrounds (2)
      • Ipoh, Malaysia (2)
      • Petaling Jaya, Malaysia (2)
      • Taiping, Malaysia (2)
      • Rest Areas (1)
      • Food Courts (1)
      • Asian Restaurants (1)
      • Indian Restaurants (1)
      • Middle Eastern Restaurants (1)
      • Beaches (1)
      • Gyms (1)
      • Italian Restaurants (1)
      • Soup Places (1)
      • Grocery Stores (1)
      • Burger Joints (1)
      • Theme Parks (1)
      • Mont Kiara, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Cyberjaya, Malaysia (1)
      • Tanah Rata, Malaysia (1)
      • Cameron Highlands, Malaysia (1)
      • Sepang, Malaysia (1)
      • Malaysia Raya, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Klang, Malaysia (1)
      Formates Sdn BhdApril 2, 2014
      Tech Startup
      • Cheras, Malaysia

      They have a pretty neat place for small group training.

      Save
      Report
      Kompleks Kejiranan Presint 11April 2, 2014
      Neighborhood
      • Putrajaya, Malaysia

      Kawasan berehat mmg byk, tp tak byk kipas. Kat kawasan wakaf tu patut ada satu atau dua kipas besar. Boleh la duduk berehat tanpa kena gigit nyamuk. Mujur la surau ada kipas. Gimnasium x siap lg?

      Save
      Report
      Kompleks Kejiranan Presint 11April 2, 2014
      Neighborhood
      • Putrajaya, Malaysia

      Sila la cuba makanan di kedai KM Seafood. Harga berpatutan dengan kualiti makanan yang disediakan. Pasti nak datang lagi.

      Save
      Report
      Sawasdee Foot ReflexologyMarch 11, 2014
      Gym / Fitness
      • Petaling Jaya, Malaysia

      I have a reason not to come to this place ever again.

      Save
      Report
      Pasar P8 (Presint 8)August 12, 2013
      Market
      • Putrajaya, Malaysia

      Rasa2nya mmg bayar utk 500g santan, tp dpt 400g je. Sbb tu nak share supaya org lain tak rugi. Ataupun kira sedekah la kan 50 sen tu....

      Save
      Report
      Hospital SerdangAugust 12, 2013
      Hospital
      • Kajang, Malaysia

      Jabatan Kecemasan mesti la utk kes kecemasan. Klu dtg dgn kes bkn kecemasan tu, baik g klinik kesihatan atau klinik 1 Malaysia, or be prepared to spend the day there.

      Save
      Report
      Hospital SerdangAugust 12, 2013
      Hospital
      • Kajang, Malaysia

      Parking mana2 spital kerajaan mmg la susah nak cari, ingat murah ke nak buat parking lots yang bertingkat ni? Sabar je la. Tu pun untung dpt gak parking.

      Save
      Report
      Enzo KopitiamAugust 12, 2013
      Coffee Shop
      • Serdang, Malaysia

      Cafe ni kena train staff dia sikit, esp utk ambil order dgn segera & jd cashier yg cekap. Klu xnak Q pjg, jgn g time lunch.

      Save
      Report
      Enzo KopitiamAugust 12, 2013
      Coffee Shop
      • Serdang, Malaysia

      Dekat 'bunting' kata di aras 2, tp sbnrnya di aras 1. Kena lalu guard & klu nak guna lif, kena escort sampai ke bawah.

      Save
      Report
      Pantai MoribJuly 7, 2013
      Beach
      • Banting, Malaysia

      Not for swimming. Where's the beach? Nak makan? Be prepared for not so tasty food, with not so impressive service. Cleanliness is a B. Parking space is not adequate for weekends and holidays.

      3 Saves
      Report
      Courts (M) KajangFebruary 16, 2013
      Furniture / Home
      • Kajang, Malaysia

      Jgn beli installment! Klu lambat byr, customer service akan call dgn bahasa yg 'sopan'...huhu. Klu nak byr outstanding sikit2, byr cash.

      Save
      Report
      Restoran Sup Urat KetinFebruary 16, 2013
      Soup
      • Bandar Baru Bangi, Malaysia

      Betul! Servis lembab, x mesra pelanggan, x brp bersih, sup pedas smpai rasa nak tersedak, isi sup sikit harga mahal, sate liat, kuah sate pucat & x sedap. Baik pegi kedai depan!

      Save
      Report
      Kompleks B, JPM PutrajayaFebruary 6, 2013
      Government
      • Malaysia

      Tahap keselamatan dah dipertingkatkan mulai 2013. Sentiasa pakai tag/pas keselamatan anda dalam kawasan kompleks.

      Save
      Report
      Pasar P8 (Presint 8)February 5, 2013
      Market
      • Putrajaya, Malaysia

      Jaga2 kedai santan tu timbang rosak. Peket 500g tu 400g je. X caya balik timbang.

      Save
      Report
      Pasar P8 (Presint 8)February 4, 2013
      Market
      • Putrajaya, Malaysia

      AWAS!! Kedai santan yg hujung tu jual santan 400g, tapi harga untuk 500g.

      Save
      Report
      Fauzi Tom Yam & SteambootJanuary 26, 2013
      Malaysian
      • Brinchang, Malaysia

      RM20 satu kepala...ada bran???

      Save
      Report
      Fauzi Tom Yam & SteambootJanuary 26, 2013
      Malaysian
      • Brinchang, Malaysia

      RM20 satu kepala...ada bran??

      Save
      Report
      Sofina SeafoodJanuary 9, 2013
      Food
      • Putrajaya, Malaysia

      Nasi goreng portion kedekut, kerabu mangga guna mangga masak.

      Save
      Report
      Chop N SteakDecember 7, 2012
      American
      • Seri Kembangan, Malaysia

      Sirloin liat sgt2, crew dok berlonggok isap rokok kat belakang, tisu kena amik sendiri...dkt tmpt diorg merokok. Meat ball keras, x perasan ada telur lalat ke tak, yucks...dah abis makan baru terbaca

      Save
      Report
      Restoran Nasi Ayam KampungSeptember 26, 2012
      Malaysian
      • Putrajaya, Malaysia

      'Buku' menu memang tebal, tapi bila selak2, banyak yang kosong lagi. Tapi cukup la tu, daripada banyak tapi tak sedap.

      Save
      Report