Ayah Ku

Ayah Ku

Facebook

Kuala Terengganu, Malaysia
  • 3 Tips
  • 34 Followers
  • 39 Following
  • 2 Lists
Ayah's Lists in All Cities
  • Kuantan
  • All Cities
Ayah's Top Cities
Kuantan
2 Tips
Load More
Load More
Ayah Ku
0 places updated
0 places
Ayah Ku
1 places updated
1 place including futsal wakaf tapai
    Save
    "Proud to be citizens"
    Ayah KuAyah Ku · June 14, 2012
    Soccer Field
    · Malaysia
    Save
    "Warung paling banyak lcd tv..sempoi.."
    Ayah KuAyah Ku · April 8, 2012
    Malay
    · Kuantan, Malaysia
    5.6
    Save
    "Chill with hazelnut"
    Ayah KuAyah Ku · March 31, 2012
    Café
    · Kuantan, Malaysia
    6.8