1. Let's Make A Daiquiri

7.0
11401 NW 12th St, Miami, FL
Cocktail Bar · 23 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: Best Mojito

2. Bored like a hoe with no pimp.!!! Jayluv Place

12010 SW 172nd St, Miami, FL
Bar · 4 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: Why is every mother fucker taking my dam checking ..ride off and make your own...

3. Let's Make A Daiquiri

7.0
11401 NW 12th St, Miami, FL
Cocktail Bar · 23 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: Always with the mayor

4. Wolf Pack Central !!

Miami, FL
Candy Store · 2 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: Dale tutas

5. Kitty's Fortress

Miami, FL
Animal Shelter · 6 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: Neva use the kitty liter..

6. Wolf Pack Central !!

Miami, FL
Candy Store · 2 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: If you not in the wolf pack u can't be checking in.

7. Kitty's Fortress

Miami, FL
Animal Shelter · 6 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: Kitty needs to neva shead nI hair balls. Ctfu

8. Casa de las Locas con Pinga!!

Florida
Home (private) · 2 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: Laying up with pinga..

9. Le tuta Maison

Miami, FL
Home (private) · 1 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: A palace for a Queen

10. Bored like a hoe with no pimp.!!! Jayluv Place

12010 SW 172nd St, Miami, FL
Bar · 4 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: My check, in always

11. Bored like a hoe with no pimp.!!! Jayluv Place

12010 SW 172nd St, Miami, FL
Bar · 4 tips and reviews

Jayluv (Jayonce) A.Jayluv (Jayonce) Ans: My place I run this..