Followers

    No one is following Mohamad yet.
    Load More

    Following

      Mohamad isn't following anyone yet.
      Load More

      Mohamad Azhar - a.k.a. black locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Mohamad Azhar - a.k.a. black locations Finding Mohamad Azhar - a.k.a. black locations

      25 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Shah Alam, Malaysia (7)
      • Malaysian Restaurants (4)
      • Convenience Stores (3)
      • Playgrounds (2)
      • Thai Restaurants (1)
      • Flea Markets (1)
      • Hotels (1)
      • Stadiums (1)
      • Breakfast Spots (1)
      • Beaches (1)
      • Port Klang, Malaysia (1)
      • Sungai Besar, Malaysia (1)
      Restoran De Maju (Seksyen 19)December 26, 2012
      Restaurant
      • Shah Alam, Malaysia

      Klu berkunjung dekat area seksyen 19 nie,blh la singgah sini..pada yang kaki2 wifi..wifi kat sini blh tahan juga kelajuannya..(tidak menghampakan walaupn hujung bln)..

      1 Save
      Report
      Parkir Kereta Westports Malaysia Sdn. BhdDecember 9, 2012
      Parking
      • Malaysia

      Ada bonggol (batas ubi) baru buat area parking keta.

      Save
      Report
      Parkir Kereta Westports Malaysia Sdn. BhdDecember 4, 2012
      Parking
      • Malaysia

      Bila hujan dekat area2 sini, parking sure penuh,sebab ramai staff pakat drive kereta mai keja..untuk dapat parking yang dekat dengan bus stand (port police)..mai la keja awai.

      Save
      Report
      Stadium Mini JKR Seksyen 17November 26, 2012
      Stadium
      • Malaysia

      Selalu ada tournament bola sepak kat sini, petang2 ada org joging2

      Save
      Report
      Impiana Rizki (Restoran Lilin)November 19, 2012
      Thai
      • Malaysia

      Abe Krie - Tukang Masak kat sini..Terbaik..Kalau sapa pernah naik bas express kat "bus stand" seksyen 17, confirm tau tempat nie

      Save
      Report
      Restoran Rashid Fadil RM 3November 18, 2012
      Malaysian
      • Sungai Besar, Malaysia

      Laicikang kat sini sedap, banyak kali datang pn Sg. Besar mesti singgah sini..

      Save
      Report
      Jalan Sepat 17/57November 17, 2012
      Residential
      • Malaysia

      Jalan Ke Depoh MBSA..Kalau kenderaan sesapa yang kena towing dengan MBSA,sini la korang cari

      Save
      Report
      Level 2, CT1 Admin Building, Westports Malaysia Sdn. Bhd.November 15, 2012
      Office
      • Malaysia

      Kalau nak berurusan dengan Bahagian T&D,sini la tempatnya..Urusan dengan AA's 4 Group pun kat sini jugak..Nadi utama tempat photostat untuk staffs Container..

      Save
      Report
      Level 3, CT4 Admin Building,Westports Malaysia Sdn. Bhd.November 15, 2012
      Building
      • Malaysia

      Training Room

      Save
      Report
      Gerai Nasi Lemak Depan 7 ElevenNovember 15, 2012
      Breakfast
      • Malaysia

      Nasi Lemak kat sini sedap.

      Save
      Report
      Andaman RestaurantNovember 14, 2012
      Malaysian
      • Shah Alam, Malaysia

      Makan kat sini sedap..

      Save
      Report
      Mydin Mart, Seksyen 23November 14, 2012
      Convenience Stores
      • Malaysia

      Baru buka dekat area sini..

      Save
      Report
      Kiddos RideNovember 13, 2012
      Playground
      • Malaysia

      Main kat sini plak..

      Save
      Report
      Smart Rider Children Traffic ParkNovember 13, 2012
      Playground
      • Malaysia

      Sesuai bawak kanak2 main kat sini..ada mini ATV..

      Save
      Report
      Pasar Mini Aman SAFNovember 4, 2012
      Flea Market
      • Shah Alam, Malaysia

      Untuk bln November 2012 - promotion untuk lampin pakai buang (drypers - rm32.50)-pek besar

      Save
      Report
      Level 4, Nilai Spring ResortNovember 3, 2012
      Resort
      • Malaysia

      Kalau nak check in sini amik yang room paling hujung sbb mengadap pool+ada balcony lagi (tengah2 xada balcony kecuali level 7 - penthouse)

      Save
      Report
      Poolside nilai springNovember 3, 2012
      Beach
      • Malaysia

      Yang jaga kaunter poolside tu bahasa kena lagi cantik.guest datang bayar bukan foc

      Save
      Report
      Petronas Seksyen 18 Shah AlamOctober 31, 2012
      Gas Station / Garage
      • Shah Alam, Malaysia

      3/11/2012 - petronas anjurkan acara utk kanak2..8.30 pagi smpi kul 1100 pagi. Ada maskot boboboi

      Save
      Report
      Little Caliphs, Seksyen 20October 29, 2012
      Nursery School
      • Malaysia

      Salah 1 pra sekolah yg bagus area shah alam

      Save
      Report
      7 Eleven Seksyen 24October 28, 2012
      Convenience Stores
      • Shah Alam, Malaysia

      Kat 7E ni ada ATM machine - Ambank..

      Save
      Report