Puput Putra

Puput Putra

Jakarta Raya
  • 5 Tips
  • 48 Followers
  • 138 Following
  • 2 Lists
Puput's Lists in All Cities
  • Jakarta
  • All Cities
Puput's Top Cities
Jakarta
1 Tip
Load More
Load More
Puput Putra
0 places updated
0 places
Puput Putra
3 places updated
3 places including Kampung 99 Pepohonan, Line 5E FORTUNER, gg.masjid II pangkalan asem
    Save
    "Tempat Uji Mental,Fisik & Tenaga"
    Puput PutraPuput Putra · December 6, 2012
    Factory
    · Indonesia
    Save
    "Servis Handphone"
    Puput PutraPuput Putra · November 30, 2012
    Mobile Phones
    · Indonesia
    Save
    "Tempat Berbagi Motivasi & pengalaman hidup"
    Puput PutraPuput Putra · November 30, 2012
    Entertainment
    · Jakarta, Indonesia
    Save
    "Lorong Angin enak buat ngadem"
    Puput PutraPuput Putra · November 30, 2012
    Home
    · Indonesia
    Save
    "Tempat orang mencari inspirasi"
    Puput PutraPuput Putra · November 20, 2012