Dina Sartika

Dina Sartika

Jakarta, Indonesia
  • 5 Tips
  • 89 Followers
  • 212 Following
  • 2 Lists
Dina's Lists in All Cities
  • Jakarta
  • Bekasi
  • All Cities
Dina's Top Cities
Jakarta
3 Tips
Bekasi
2 Tips
Load More
Load More
Dina Sartika
0 places updated
0 places
Dina Sartika
0 places updated
0 places
    Save
    "Akhirnya selesai jg..."
    Dina SartikaDina Sartika · November 6, 2010
    Hospital
    · Bekasi, Indonesia
    Save
    "Dah bikin janji jam 1"
    Dina SartikaDina Sartika · November 6, 2010
    Hospital
    · Bekasi, Indonesia
    Save
    "Kya gempa deh klo trailer lwt!!!!"
    Dina SartikaDina Sartika · November 3, 2010
    Road
    · Jakarta, Indonesia
    Save
    "Funnnnnnn"
    Dina SartikaDina Sartika · October 31, 2010
    Mall
    · Jakarta, Indonesia
    8.2
    Save
    "In here"
    Dina SartikaDina Sartika · October 31, 2010
    Seafood
    · Jakarta, Indonesia
    7.1