GaBi Q.

GaBi Q.

karpos

872

Check-ins
Пелистер / PelisterSkopje • March 18, 2013

Толку опуштена атмосфера и најубавото место за утринско кафе. Обожавам да седам блиску до кујничето:)) кој мирис се шири ннајубав од колачето топло ладно:)) совршено и топло место за мерак на душа:))

Save
Report
K8Skopje • June 3, 2013

Stvarno ubavo mesto vredi da se proba se. Mirno i relax. Taman si e sve:))

Save
Report
Caffe NapoleonMarch 23, 2013

Убавини.. совршено е се! Посебно место со убав поглед.

Save
Report

See all 3 lists

Lists GaBi Has Saved

5 places including Старо Буре, ДМ, Kaj Pero, Кај Маршалот
30 places including Градски Трговски Центар (ГТЦ), St. Pantelejmon, Сули ан, Театар Комедија
9 places including Охрид / Ohrid, Café Giovani, Cuba Libre, Билјанини извори