Followers

    No one is following Zulkifli yet.
    Load More

    Following

      Zulkifli isn't following anyone yet.
      Load More

      Zulkifli Mamat locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Zulkifli Mamat locations Finding Zulkifli Mamat locations

      11 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Malacca, Malaysia (6)
      • Seafood Restaurants (3)
      • Indian Restaurants (2)
      • Arcades (1)
      • Malaysian Restaurants (1)
      • Breakfast Spots (1)
      • Asian Restaurants (1)
      • Batu Berendam, Malaysia (1)
      • Kampung Ayer Keroh, Malaysia (1)
      Nasi Lemak LerehMay 9, 2014
      Breakfast
      • Malaysia

      The best nasi lemak in Melaka

      Save
      Report
      Restoran AyoobFebruary 8, 2013
      Indian
      • Batu Berendam, Malaysia

      Kedai mamak ni kena hati2 sbb byk bulu ,termakan bulu tu x blh elak

      Save
      Report
      Restoran Ikan Bakar MalimDecember 10, 2012
      Seafood
      • Malacca, Malaysia

      Tak best sgt makan kat sini

      Save
      Report
      Restoran Nasi Kandar Pinang BesarDecember 9, 2012
      Indian
      • Malacca, Malaysia

      Hampeh x sodap makan kat sini

      Save
      Report
      Restaurant Sri PercikDecember 9, 2012
      Seafood
      • Malacca, Malaysia

      Dah lama x makan sini.x ada attraction sgt

      Save
      Report
      Restoran Ikan Bakar MalimDecember 9, 2012
      Seafood
      • Malacca, Malaysia

      Biasa je makanan kat sini

      Save
      Report
      Mydin Wholesale HypermarketNovember 26, 2012
      Mall
      • Kampung Ayer Keroh, Malaysia

      Ramai sangat orang kat sini,nak shopping pun malas.

      Save
      Report
      Restoran Ikan Patin TemerlohFebruary 17, 2011
      Uncategorized
      • Malaysia

      Mmg power ikan patin masak tempoyak kat kedai ni.

      Save
      Report
      Gerai Karipap PowerFebruary 17, 2011
      Malaysian
      • Tanjung Kling, Malaysia

      Betul ke power karipap dia?

      Save
      Report
      Restoran Sri PercikFebruary 14, 2011
      Asian
      • Malacca, Malaysia

      Pernah makan kat sini, harga mahal pas tu service pun slow.Rasa makanan pun biasa je.

      Save
      Report
      Ikan bakar malimFebruary 14, 2011
      Arcade
      • Malacca, Malaysia

      Makan tak sedap mana pun .

      Save
      Report