Chaerul Nurkahfi

Chaerul Nurkahfi

Bandung, Indonesia
  • 2 Tips
  • 87 Followers
  • 96 Following
  • 2 Lists
Chaerul's Lists in All Cities
  • Bandung
  • Soreang
  • All Cities
Chaerul's Top Cities
Bandung
1 Tip
Soreang
1 Tip
Load More
Load More
Chaerul Nurkahfi
0 places updated
0 places
Chaerul Nurkahfi
0 places updated
0 places
    Save
    "Ada wi fi lohh.. Tong ngabala.. Nu udud calacahna tong kamana mana.. Pasti di suguhan mun aya emam eun.. Haha enjoy at my room!! :D"
    Chaerul NurkahfiChaerul Nurkahfi · March 30, 2011
    Home
    · Soreang, Indonesia
    Save
    "Murah meriah!!!"
    Chaerul NurkahfiChaerul Nurkahfi · March 7, 2011
    Italian
    · Bandung, Indonesia