Mohd Radzi Ahmad

Mohd Radzi Ahmad

Facebook

Ampang, Malaysia
  • 5 Tips
  • 23 Followers
  • 15 Following
  • 2 Lists
Mohd Radzi's Lists in All Cities
  • Kuala Lumpur
  • All Cities
Mohd Radzi's Top Cities
Kuala Lumpur
2 Tips
Load More
Load More
Mohd Radzi Ahmad
2 places updated
2 places including Pandan Court, McDonald's / McCafè
Mohd Radzi Ahmad
0 places updated
0 places
    Save
    "Cis nan outtt dah mcm roti canai aper ke benda nya, steven corner Pdn Indah gak tebaikk dia nya cis nan..."
    Mohd Radzi AhmadMohd Radzi Ahmad · March 9, 2012
    Indian
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    6.9
    Save
    "Kedai bgs sesuai utk kaki2 lpk utk bersanti,tp tukang amik oder muka ketat x nak senyum ngan org lps u nak amik Oder nak cpt2 plak menyirap je tgk ,pertama Dan terakhir le aku dtg ke kedai 2 ,"
    Mohd Radzi AhmadMohd Radzi Ahmad · October 5, 2011
    Malay
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    6.0
    Save
    "Perghhh mkn ikan talapia masak stim sampai rm42 mahal gilo x Ada la sdp mn sgt pun ,ngeri siot klu mkn ikan siakap ataupun kerapu brp la dia hentam . Klu nak mkn ikan Kat citu siap2 la bwk duit byk"
    Mohd Radzi AhmadMohd Radzi Ahmad · July 31, 2011
    Chinese
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    Save
    "Sotong butter mmg best la mesti try klu dtg sni,mknan lain blh tahan la servis dia pun cpt .sesiapa yg suka masakan chinese blh la cuba"
    Mohd Radzi AhmadMohd Radzi Ahmad · July 30, 2011
    Chinese
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    Save
    "Ok blh try power ke x,dgr cite semua ckp best"
    Mohd Radzi AhmadMohd Radzi Ahmad · July 30, 2011
    Thai
    · Kuala Lumpur, Malaysia
    6.1