Followers

    No one is following Mohd Radzi yet.
    Load More

    Following

      Mohd Radzi isn't following anyone yet.
      Load More

      Mohd Radzi Ahmad locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Mohd Radzi Ahmad locations Finding Mohd Radzi Ahmad locations

      5 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Kampung Bahru, Kuala Lumpur, Malaysia (3)
      • Kuala Lumpur, Malaysia (2)
      • Chinese Restaurants (2)
      • Kuala Lumpur City Center, Kuala Lumpur, Malaysia (1)
      • Thai Restaurants (1)
      • Indian Restaurants (1)
      • Malaysian Restaurants (1)
      Nasi Kandar PelitaMarch 9, 2012
      Indian
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Cis nan outtt dah mcm roti canai aper ke benda nya, steven corner Pdn Indah gak tebaikk dia nya cis nan...

      Save
      Report
      Mai Corner Classic SeafoodOctober 5, 2011
      Malaysian
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Kedai bgs sesuai utk kaki2 lpk utk bersanti,tp tukang amik oder muka ketat x nak senyum ngan org lps u nak amik Oder nak cpt2 plak menyirap je tgk ,pertama Dan terakhir le aku dtg ke kedai 2 ,

      Save
      Report
      Imperial Restaurant(Chienese Muslim FoodsJuly 31, 2011
      Chinese
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Perghhh mkn ikan talapia masak stim sampai rm42 mahal gilo x Ada la sdp mn sgt pun ,ngeri siot klu mkn ikan siakap ataupun kerapu brp la dia hentam . Klu nak mkn ikan Kat citu siap2 la bwk duit byk

      Save
      Report
      Imperial Restaurant(Chienese Muslim FoodsJuly 30, 2011
      Chinese
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Sotong butter mmg best la mesti try klu dtg sni,mknan lain blh tahan la servis dia pun cpt .sesiapa yg suka masakan chinese blh la cuba

      Save
      Report
      Restoran Kak Mah TomyamJuly 30, 2011
      Thai
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Ok blh try power ke x,dgr cite semua ckp best

      Save
      Report