Followers

    No one is following Jali yet.
    Load More

    Following

      Jali isn't following anyone yet.
      Load More

      Jali Nisp locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Jali Nisp locations Finding Jali Nisp locations

      18 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Outdoors & Recreation (3)
      • Sabak Bernam, Malaysia (3)
      • Sungai Besar, Malaysia (2)
      • Butchers (1)
      • Grocery Stores (1)
      • Spas (1)
      • Coffee Shops (1)
      • Parks (1)
      • Cukai, Malaysia (1)
      Klinik Dr RozitaJuly 7, 2012
      Medical
      • Sungai Buloh, Malaysia

      Dr makin cantik bila pakai tudung

      Save
      Report
      Kantin Blok F, IP JKR MalaysiaJuly 6, 2012
      Food
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Makanan dah tak best la sekarang, tak macam dulu.

      Save
      Report
      Dataran Tonggak 10 Sungai BesarJune 16, 2012
      Park
      • Sungai Besar, Malaysia

      Kedai Mak Siti terbaek. Follow sejak zaman remaja dari warung dia kat celah2 pejabat pos dulu. Specialty dia pecal ayam dan soto

      Save
      Report
      Urut Tradisional Mak OdahMay 20, 2012
      Spa
      • Sungai Buloh, Malaysia

      Untuk lelaki pun boleh untuk adjust mana yg longgar, suami dia yg urut. Suami isteri boleh urut.

      Save
      Report
      SAM MuhammadiahJanuary 3, 2012
      School
      • Sabak Bernam, Malaysia

      Pengorbanan ibu bapa tidak akan dirasai jika anak anak menjadi manusia yang berguna dan kenal Penciptanya

      Save
      Report
      Kantin Blok F, IP JKR MalaysiaDecember 30, 2011
      Food
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      sapa komplen mahal, gi la tempat lain

      Save
      Report
      Kantin Blok F, IP JKR MalaysiaDecember 30, 2011
      Food
      • Kuala Lumpur, Malaysia

      Makan paling murah kat KL ni. Teh O bole dpt 40sen secawan, Milo singgit secawan.

      Save
      Report
      Rosli AyamDecember 25, 2011
      Butcher
      • Malaysia

      Mau cari ayam murah? Sini mari.

      Save
      Report
      Kong Siong Aircond ServiceNovember 28, 2011
      Uncategorized
      • Malaysia

      Pakar air cond, repair sampai boleh. Kedai lain problem sikit, terus tukar komponen. Pandai servis compressor.

      Save
      Report
      Jalan AngkasaNovember 23, 2011
      Bridge
      • Malaysia

      Ada pasar karat

      Save
      Report
      Jalan AngkasaNovember 23, 2011
      Bridge
      • Malaysia

      Idea asal nama jalan ini adalah idea pemuda2 kg ini di tahun 70an spt cikgu Air, ismail hashim, arwah shafie husin aka mamat, dan lain2 lagi sempena kg ini mendapat anugerah belia.

      Save
      Report
      Gelanggang Futsal Tebok PulaiNovember 16, 2011
      Field
      • Sungai Besar, Malaysia

      aset kerajaan tapi duk kat atas tanah persendirian, prosedur apa dia pakai?

      Save
      Report
      Sekolah Kebangsaan Tun Doktor IsmailNovember 16, 2011
      Student Center
      • Malaysia

      Inilah sekolah tempat aku mula kenal A B C

      Save
      Report
      Rumah Kg Jali J. NispNovember 16, 2011
      Home
      • Sabak Bernam, Malaysia

      This is my private abode

      Save
      Report
      Rumah Kg Jali J. NispNovember 16, 2011
      Home
      • Sabak Bernam, Malaysia

      Ada petai, ada durian, ada rambutan, ada dokong, ada nenas, ada lotong dan tidak ketinggalan babi hutan

      Save
      Report
      Hai Peng KopitiamNovember 13, 2011
      Coffee Shop
      • Cukai, Malaysia

      Kopinya kaw kaw

      Save
      Report
      Pasar Mini HaizulOctober 15, 2011
      Grocery Store
      • Sungai Buloh, Malaysia

      malam2 tututplah

      Save
      Report