Лесковачка „Вили“ (Хотел Карпош)

BBQ Joint and Fast Food Restaurant$$$$
Скопје
Save
Share
7.0/10
66
ratings
 • Teddy P.
  "Pilesko belo polneto - #thebest #njamnjam"(2 Tips)
9 Tips and reviews
Filter:
 • good for a quick meal
 • BBQ pork
Log in to leave a tip here.

Sort:
 • Popular
 • Recent
 • Ilija F.
  Ilija FilipovskiOctober 4, 2013
  Polneto pilesko. Mh mh. :)
 • Aleksandar T.
  Aleksandar TanevskiSeptember 12, 2012
  Gurmanska golema :)
 • Teddy P.
  Teddy PejoskiSeptember 16, 2010
  Been here 10+ times
  Pilesko belo polneto - #thebest #njamnjam
 • Maya P.
  Maya PavlovskaMay 21, 2013
  "Пробај од легендарните хамбургери и стекови, задолжително со кечап, мајонез и кажи им да стават дополнително и салата и сосови. Ако не ти се јаде толку, тогаш само помфрит во иста комбинација
 • Frosina D.
  Frosina DishlijovskaOctober 30, 2012
  Хигиената е на 0. Некои од дечките со раце фаќаат пари, па лепчето, па се бришат од блуза па пак наново...недозволиво.
 • Mihichot T.
  Mihichot T.December 17, 2014
  Been here 25+ times
  Било кој сендвич, со сите сосови, задолжително!
 • Rosica M.
  Rosica Mili GoslingFebruary 6, 2013
  Можете и на англиски да пишете...онака,чисто информативно ;-)
 • Petar S.
  Petar SMay 18, 2012
  Полнето пилешко е правата работа...
 • Tosho T.
  Tosho TrajanovDecember 22, 2010
  Been here 5+ times
  Полнет пилешки стек, со мноогу кари.. Совршенство :)
17 Photos

Related Searches

 • лесковачка „вили“ (хотел карпош) скопје
 • лесковачка „вили“ (хотел карпош) скопје photos
 • лесковачка „вили“ (хотел карпош) скопје location
 • лесковачка „вили“ (хотел карпош) скопје address
 • лесковачка „вили“ (хотел карпош) скопје
 • leskovacka skara vilih. karpos скопје
 • leskovacka skara - vili(h. karpos) скопје
 • leskovacka skara vili (h. karpos) скопје
 • leskovacka skara vili h. karpos скопје
 • лесковачка „вили“ (хотел карпош) скопје
 • лесковачка „вили“ хотел карпош скопје

Foursquare © 2017  Lovingly made in NYC & SF