МОФ

Non-Profit and Radio Station
Дренак 34А, 1000 Skopje, Macedonia
Hours:
None listed (See when people check in)

People tend to check in during these times:

 • Today
  • Noon–7:00 PM
 • Mon
  • 10:00 AM–11:00 AM
  • 1:00 PM–8:00 PM
 • Tue
  • 10:00 AM–9:00 PM
 • Wed
  • 10:00 AM–10:00 PM
 • Thu–Fri
  • 11:00 AM–8:00 PM
 • Sat
  • 11:00 AM–7:00 PM

Здружението им нуди можности на студентите, средношколците, нивните професори и родители, активно и аргументирано да учествуваат во јавните дискусии кои се однесуваат на нив и на пошироката заедница и на тој начин да продонесат за етаблирање на отворено и демократско општество.

8.4/10

Based on 13 votes

People like this place

Total Visitors
224
Total Visits
2,128
Save
Share
Log in to leave tips at this venue!
Sort:
 • Recent
 • Popular

2 Tips

 • Vildan D.

  Ubavo mesto, malce ne se smesni lugeto, ama jebiga, toa e

  Vildan Drpljanin · March 12, 2014
  Save
 • Mite K.

  I need to go to MOF to take my camera back.

  Mite Kuzevski · February 4, 2010
  Save