• Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Irawan D S. on 4/23/2016
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Hidayat P. on 6/12/2014
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Tetty S. on 10/1/2013
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Tetty S. on 9/27/2013
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Randy ランディアルト on 8/27/2013
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Deni S. on 7/6/2013
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Andi I. on 6/26/2013
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Akbar A. on 2/11/2013
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by William F. on 1/28/2013
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Manda A. on 1/19/2013
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Adrikni R. on 12/1/2012
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Andri M. on 11/29/2012
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by David L. on 7/6/2012
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Ramadhan H. on 3/7/2012
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by Abank L. on 3/30/2013
  • Photo taken at Acer Customer Service Center (ACSC) by maulana nugraha n. on 3/29/2011

Acer Customer Service Center (ACSC)

Electronics Store
Bandung
Save
Share
4.8/10
16
ratings
  • Ivan Wisnu
    "Jam layanan (staff) buka 8.30 tp molornya banget.. Payah, wasting time!"(2 Tips)
13 Tips and reviews
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Popular
  • Recent
  • yana m.
    mau tanya klo untuk kelengkapan laptop ACER E5 474G-59PT terdapat cd drive sama anti virusnya enngak...trus di bagian chasing laptop ada sticker window 10 nya enggak ?tolong penjelasan nya
  • Muhamad F.
    Muhamad FathoniApril 13, 2015
    handphone acer z500 gw , cuma ga bisa startup aja udah mangkal dari tanggal 4 april 2015 ampe sekarang belom ada kabar, bilang nanti dikabarin tapi mana >_<
  • Raditya C.
    Raditya CiptaDecember 9, 2014
    Ruang tunggu kurang nyaman, ada screen ruang tunggu yang acaranya komedi acaranya itu2 aja, pelayanan bagus tapi loket customer service nya kurang banyak.
  • Zeniar P.
    Zeniar PratiwiApril 17, 2013
    Buat yg bawa mobil, susah parkir broh.. udh gt cs ny ada yg judes, tp cs yg laen sih ramah haha (nape gw jd ngomongin org) haha
  • Doomz O.
    Doomz O ConnorAugust 29, 2014
    Pak/Bu maaf , Kalo Dari pihak acer bisa melakukan pelacakan ga ya untuk HP acer yg hilang? Trimksh
  • Irfan I.
    Irfan Irfan1 week ago
    bulan puasa jam kerja nya dari jam berapa sampai jam berapa?
  • Triono C.
    Triono ChetoelFebruary 27, 2013
    Salah satu tempat service yg sering dikunjungi.
  • Ivan Wisnu
    Ivan WisnuApril 11, 2013
    Jam layanan buka 8.30 tp molornya banget.. Payah, wasting time!
  • Disma s.
    Disma saintdizzyOctober 10, 2015
    Antrian penuh, dan hanya dua orang petugas CS yang jaga meja
  • de i.
    de ilimMay 30, 2014
    no ID 1229XXXX sudah 1minggu kok belum beres,kok telat amat
  • Septi Ety Y.
    kenapa hp acer z220 saya tombol bulat dan yang kotaknya hilang?
  • Odang W.
    Odang WijayaNovember 15, 2013
    KO SEVICE LAMA BANGET,APA GA DI PERBAIKI???????
  • Odang W.
    Odang WijayaNovember 15, 2013
    KAPAN BERES NYA BUNGGGGG??
16 Photos

Related Searches

  • acer customer service center (acsc) bandung
  • acer customer service center (acsc) bandung photos
  • acer customer service center (acsc) bandung location
  • acer customer service center (acsc) bandung address
  • acer customer service center (acsc) bandung
  • acer center bandung
  • acer centre bandung
  • acer customer service center bandung
  • acer customer service center gatot subroto bandung
  • acer customer service center (acsc) bandung
  • acer customer service center - gatot subroto bandung
  • acer customer service center acsc bandung
  • acer customer service center gatot subroto bandung bandung
  • acer customer services center gatot subroto bandung
  • acer customer services center (acsc) bandung

Foursquare © 2016  Lovingly made in NYC & SF