Aroma Ikan Bakar

Seafood Restaurant, Diner, and Malay Restaurant$$$$
Jeram
Save
Share
7.5/10
577
ratings
  • Zaipul A.
    "... bosan dengan Muara Ikan Bakar (grilled fish) di Kelang ini adalah pilihan alternatif..."(8 Tips)
    Afra M.
    "Best ketam masak cili oi"(2 Tips)
    Wann
    "ketam grg cili & butter prawns are kebabooom!"(2 Tips)
    CikJira D.
    "Ramainyer orang.."(2 Tips)
232 Tips and reviews
Filter:
  • seafood
  • dinner
  • good for groups
  • ketam masak cili
  • sunsets
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Popular
  • Recent
  • ERMA K.
    ERMA KiloMay 19, 2012
    Ramainye...
  • Miejie Y.
    Miejie YusofJanuary 28, 2012
    Ramai betul...
  • siti r.
    siti rahaFebruary 26, 2012
    Lmbt nye......
  • Wan Arief Imran
    Wan Arief ImranDecember 22, 2013
    Decent. Not up to the hype.
  • iylia f.
    iylia fahmiJune 5, 2011
    Food is cheap, taste so so
  • Akmar N.
    Akmar NabilaApril 13, 2014
    Bad service but the food is so delicious
  • Shasha S.
    Shasha SalamatJune 6, 2012
    Not the best
  • Raja S.
    Raja ShahApril 27, 2014
    Food was ok but the service was slow...
  • ♥AllThatGlitters♥
    ♥AllThatGlitters♥January 1, 2012
    Service SUPER SLOW!!
  • farine farina
    farine farinaFebruary 7, 2016
    Too crowded and slow service
  • Shin Yih C.
    Shin Yih ChiokApril 21, 2012
    Long wait :(
  • Harith h.
    Harith hasmilMay 14, 2017
    Worst service ever . Food was so so .
  • Sheila Izrin Z.
    Sheila Izrin ZakiJune 17, 2012
    Slow service and rude waiter. Very bad
  • Rapiszal R.
    Rapiszal RusliMay 8, 2015
    Aku bawak ikan,sotong,udang,ketam dari rumah sampai sini suroh aroma ikan bakar masakan,aku ingat ada diskaun lah rupanya upah masak je rm180 terkejut aku tengok bil
  • Teena R.
    Teena Rayyan AzmiJune 7, 2014
    Ikan segar, ketam, udang, sotong, kerang, pahat dll. Boleh pilih nak stim, bakar or goreng. Pemandangan cantik. Boleh pilih nak duduk meja biasa, saung, atau bamboo. Ikut keselesan korang ler... :)
  • Daus S.
    Daus StrokesMay 7, 2011
    siakap sweet sour, kerapu 3 rasa & sotong goreng tepung kena try, seafood dia fresh wok! plus feeling makan tepi pantai nyaman pasal dia buat anjung atas air. sungguh Waa Waa Wee Waa (:
  • zudiana r.
    zudiana rahimJune 11, 2013
    Been here 5+ times
    selama ni alhamdulillah cepatttt je sampai makanan. sotong tepung, siakap tiga rasa, kailan ikan masin, udang sambal... awesome! sedap beb! harga pun berpatutan...
  • Rosly
    RoslyJune 7, 2013
    Mengah kekenyangan...ikan siakap besar2 sangat. Masakan ok, sedap sebab tu orang ramai. Tapi bertepuk dengan lalat, bersilat dengan kucing. Datang awal sebab tu nampaknya service ok. Alhamdulillah...
  • Shafree A.
    Shafree AmriOctober 20, 2013
    Makan tepi pantai mmg best kat sini.. Ada seat special plak tu, kalo nak kena charge extra 10 hinggit.. Apa2 pun makanan mmg sedap!! The best broo..
  • Nastia N.
    Nastia NohApril 19, 2013
    Whatever they said, terbaik!!! Sebab sedap la selalu full.. d best, sy buat, order by call kat kak yati.. smpai je, tros dpt mkn.. :)
  • Reyna R.
    Reyna RamliFebruary 28, 2015
    The price become more expensive from day to day. Buat fikir banyak kali lagi nak datang. Dulu suka datang sini sbb murah dan sedap je. Skrg sedap tapi mahal dah ;(
  • Ismail B.
    Ismail BahariFebruary 3, 2013
    Sepatutnya ikan bakar hendaklah sedap dimakan walaupun tanpa sambal cili atau air asam. DI aroma anda tak jumpa sebegini. Hampehhhh!
  • Syaheera S.
    Syaheera SanusiFebruary 24, 2014
    Semua jenis seafood fresh and murahhhhh! Environment pun selesa gila. Boleh tengok matahari terbenam sambil makan
  • Nona L.
    Nona LiendaDecember 31, 2013
    Harga berpatutan tapi boleh la rasanya 50-50 sedap. Cari table dulu baru pi pilih ikan ok. Suasana je meriah lebih.
  • Zaipul A.
    Zaipul AnwarDecember 17, 2010
    Restoran ni sudah semakin cantik dan menarik. Sudah ada anjung yang betul2 di atas laut. Jika anda sudah bosan dengan Muara Ikan Bakar di Kelang ini adalah pilihan alternatif terbaik.
  • Marwan M.
    Marwan MaomettoMay 13, 2012
    Been here 5+ times
    Nak cepat datangla lepas zohor aka 2pm...da lambat nak bising2 plak....aku datang sini dah 3 tahun dah..ok aja...kalau jauh sangat, pergila makan dekat ritz carlton kl...sana ada seafood gak!!!!!.
  • Nicky H.
    Nicky HaznickJuly 19, 2016
    ..'last skali pegi sini makan dlm thon lpas dn harge dah mahal sikit lar..smenjak dua mnjak masok t.v dan pondok-pondok kecik depan pantai tambak tuh dah siap..tunggu tetap lamer kalo slh time pegi',,
  • Muhd A.
    Muhd AlifJuly 7, 2013
    Makanan sedap...semua ada...jgn mengeluh kalau lambat..make reservation first kalau nak cepat...n murah lagi tuh...the best price!!
  • Alisa Z.
    Alisa ZakariaMarch 10, 2012
    Boleh beli ayam bunyi dekat depan and ada jual ice-cream goreng. Sedap! Good food but service is so fucking slow
  • makan m.
    makan memilihJune 1, 2016
    Order la apa pun. Almost semua yang disediakan tu, sedap dan memuaskan hati. +1
  • Nicky H.
    Nicky HaznickSeptember 27, 2016
    ..'rasernyer sesuatu yang terjadi bersebab dariNYA..agaknyer dulo maser belom famous..harge makan murah jer..tapi biler dah famous/pondok kecik pon charged..amik ko teros banjir'!..
  • Azizul R.
    Azizul RahmanOctober 10, 2015
    Buat kesekian kalinya makan kat sini...tastenya ntah hilang ke mana. Ke laut agaknya....hampehhhh..mentang2 customer ramai. Rasa out...kesian kat tauke..
  • Iman M.
    Iman MusaSeptember 27, 2011
    best.. kerapu steam, sotong goreng tepung, pari bakar memang terbaik. rugi kalau tak try!!
  • Acid H.
    Acid HarizMay 18, 2014
    The best seafood ever. Banyak kali jugak dtg sini dgn family <3
  • Zaidy R.
    Zaidy RozaidyJune 12, 2015
    Boleh tahan sedap...klu dapat duduk kat qazebo lagi menarik...tp ada bayaran lain untuk qazebo lak...
  • Atiqah
    AtiqahSeptember 6, 2011
    Datang time week days lagi sedap dan murah. Kalau lucky udang dan sotong besar2..heaven.. :o)
  • 💝Nurul Z.
    💝Nurul Z.👑September 13, 2015
    Been here 10+ times
    Lauk feveret-gulai ikan n ketam msk cili n jus oren mmg best!
  • IeRaZafiRaH M.
    IeRaZafiRaH MaZlanDecember 1, 2011
    Sgt best tempat ni.. Tapi better to call 1st before datang.. Booking dahulu.. Sampai2 terus makan.. :)
  • Norfidayu I.
    Norfidayu IdrusFebruary 9, 2014
    Air fresh orange nye pahit sikit :/ udang dia baru 5 da jd 15 rggt. Fuyoooo. Nasib baik ade duit
  • Yusmark Y.
    Yusmark YusofMarch 30, 2016
    Dah lama tak makan kat sini, jemput makan. Still sedap :)
  • Carlos R.
    Carlos RushdiMay 2, 2014
    Food sedap..price ok...cuma kesabaran utk menunggu layanan perlu ditahap yg maksima...tapi berbaloi.
  • Shafik E.
    Shafik EffendyDecember 31, 2011
    Ikan 2, sotong 10+, ketam 6, pari 2 ketoi, udang 25...
  • Azleen K.
    Azleen KaderJuly 12, 2014
    Tempat yang cantik dan makanan laut yang segar.
  • Suraya A.
    Suraya AzmanFebruary 14, 2013
    service yg slow..sebab rmai sgt customer..sejam lebih tnggu nk smpai mkanan..tapi mkanan dye mmg superb even services yg lmbt sesgt..
  • Fahridzul Artas K.
    Lain yg diminta,lain yg dapat,dgr citenl mcm2 hebatnya,hmmmm
  • Mat J.
    Mat JeyJanuary 13, 2013
    2013 masih menjanjikan makanan yg marbeles pada harga yg masih masuk akal.
  • Che L.
    Che LiSeptember 7, 2014
    ambe make ikan pari.sotong celup tpong.tomyam cmpur.air toh o ais.37 hinggit.😕
  • MH A.
    MH AhmadJune 10, 2012
    Aroma Ikan Bakar lebih menarik dari Muara Ikan Bakar
  • Nurul F.
    Nurul FazrienaSeptember 13, 2013
    Orang yg tak puas hati pasal service tu mesti baru 1st time datang sini😆😆😆
  • Peyja B.
    Peyja BasaryFebruary 16, 2014
    Ada rase... Persembahan hidangan menarik... 3.5 bintang....
1,586 Photos

Related Searches

  • aroma ikan bakar jeram
  • aroma ikan bakar jeram photos
  • aroma ikan bakar jeram location
  • aroma ikan bakar jeram address
  • aroma ikan bakar jeram
  • aroma ikan bakar jeram
  • aroma ikan bakar jalan pantai jeram jeram
  • aroma ikan bakar jeram jeram
  • aroma ikan bakar jeram kuala selangor jeram
  • aroma ikan bakar pantai jeram jeram
  • aroma ikan bakar pantai remis jeram
  • aroma ikan bakar, jalan pantai jeram jeram
  • aroma ikan bakar, jeram, kuala selangor jeram
  • aroma ikan bakar,jeram,k.selangor jeram
  • aroma ikan bakar.jeram jeram

Foursquare © 2018  Lovingly made in NYC & SF