• Photo taken at Awang Ce Kopitiam by Faizal O. on 4/23/2012

Awang Ce Kopitiam

Breakfast Spot$$$$
Save
Share
  • Nonie R.
    "Have a nice nasi dagang here.."(2 Tips)
12 Tips and reviews
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Popular
  • Recent
  • Akizaba S.
    Akizaba SDARAJuly 7, 2012
    Bahasa melambangkan bangsa bro
  • Nonie R.
    Nonie Rehman KhanOctober 8, 2011
    Have a nice nasi dagang here..
  • Hatecrew T.
    Hatecrew TheredsJanuary 29, 2011
    Been here 10+ times
    Ikan buntal sg amazon pn ade..
  • Enema M.
    Enema Ma'ruufJanuary 28, 2011
    Been here 10+ times
    Penguin happy feet ke madagaska
  • Hatecrew T.
    Hatecrew TheredsJanuary 27, 2011
    Been here 10+ times
    Ce kire ce..nasi lemak 8 kuih mueh aneka ragam 12 tea o kurang harga 2jug
  • Enema M.
    Enema Ma'ruufJanuary 29, 2011
    Been here 10+ times
    Isap pelir sambil mkn nsi lemak mmg best siyei brekmok!!!!!hehehehe...
  • Enema M.
    Enema Ma'ruufJanuary 29, 2011
    Been here 10+ times
    Nasi dagang Ye terbaekk..
  • Enema M.
    Enema Ma'ruufJanuary 27, 2011
    Been here 10+ times
    Anak sdara die yang perempuan tu xde dah ke..adoiii..lemah smangat mcm ni..
  • Que C.
    Que ChillJanuary 27, 2011
    Been here 5+ times
    Nama mcm melayu, tapi ni sebenarnye kedai cine. Kedai ni diantara kedai rare la kalau kat bandar pekan.
  • Que C.
    Que ChillJanuary 27, 2011
    Been here 5+ times
    Kenapa tauke kedai ni jalan encut2? Kaki dia kene langgar dgn bulldozer ke? Ke masa muda-muda dulu dia suka shuffle???
  • Hatecrew T.
    Hatecrew TheredsJanuary 27, 2011
    Been here 10+ times
    Kalau awk ilya kedai tu sume encut2 xtau la kenape keeper of 7 legacy kot
  • Que C.
    Que ChillJanuary 27, 2011
    Been here 5+ times
    Mcm-mcm makanan boleh dpt kat sini. Famous la kalau kat pekan.
1 Photo