Bangkok Station

Bangkok Station

Thai Restaurant, Diner, and Café$$$$
Perai
Save
Share
4.6/10
47
ratings
  • faiz z.
    "name bangkok station..tp servis cm abc corner..cm haram.."(2 Tips)
49 Tips and reviews
Filter:
  • dinner
  • good for a quick meal
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Recent
  • Popular
  • Alia T.
    Alia TogetherAugust 6, 2013
    Try to best
  • Bangkok Station
    Bangkok StationJuly 14, 2013
    http://goo.gl/maps/3O9nr
  • Hafizal K.
    Hafizal KamaruddinJuly 13, 2013
    People said the services was bad. I said the foods was awesome. Pros and cons. Sekali sekala boleh lah.
  • Bangkokstation B.
    Bangkokstation Bandar PerdaDecember 26, 2012
    Been here 10+ times
    Thank you very for all comments, we will take all the inputs to improve our Services and increase the quality of foods and also services.
  • kaka k.
    kaka kardashianJuly 21, 2012
    booking pkol 6 td daa.. tp kebuloq xsmpai2.. paria btoi..mcm harre!
  • محمد ش.
    محمد شافول ازهر™July 20, 2012
    Been here 25+ times
    Password wifi=bangkokmaju12
  • Beby Angel
    Beby AngelJuly 5, 2012
    No wifi service! Waiter sucks! But the food is great.. Overall BAD 1 - 10 GOOD (stars) - I give 3 star.
  • Soda
    SodaJune 25, 2012
    Mai try bkk station dh ubah manager service jom try cepat sdap murah wifi 4 Mb.
  • Aihara A.
    Aihara ArieyssaMarch 29, 2012
    hahahahaha
  • ar-rozzy e.
    ar-rozzy esmaelJanuary 19, 2012
    Best tomyam
  • Wak K.
    Wak Ke'tariDecember 4, 2011
    Service memang hancur.. Aduss!!
  • Fazrul S.
    Fazrul ShahrilOctober 6, 2011
    Been here 10+ times
    Dinner time...servis depa.kata teruk
  • Abdul azis B.
    Abdul azis Bin ahmadMarch 27, 2011
    Very bad service
  • faiz z.
    faiz zalimiFebruary 10, 2011
    name bangkok station..tp servis cm abc corner..cm haram..
  • Helmi H.
    Helmi HassanJanuary 15, 2011
    Been here 5+ times
    Wifi pass 0123456789
  • Helmi H.
    Helmi HassanDecember 25, 2010
    Been here 5+ times
    Blacklisted......
  • Helmi H.
    Helmi HassanDecember 25, 2010
    Been here 5+ times
    Service mcm seyal pelayan muka mcm mai bulan better pi bm tom yam
  • Aboo B.
    Aboo BaraziteNovember 5, 2010
    Try laici susu ! Not bad
  • Pidoih I.
    Pidoih IsmailSeptember 18, 2010
    Fizz pakya kata beef burger masam....bgtau chef,chef marah plak....x bleh tguq!!!
  • Faizal R.
    Faizal RahmanOctober 7, 2013
    Tomyam campur sedap.
  • Hanim R.
    Hanim RosliOctober 2, 2013
    Serius. Daripada bm tomyam baik bangkok station atau route69.. haritu sekali kena dekat bm tomyam yg dalam tu. Perghh rasa nak tumbuk je muka waiter.. terus call manager dia report.
  • Hanim R.
    Hanim RosliSeptember 21, 2013
    Tak pernah tak ramai orang. Tunggu jela.
  • Cyril R.
    Cyril RogerMarch 8, 2013
    Wifi lamborgini.. terbaik..
  • Alia T.
    Alia TogetherFebruary 16, 2013
    makan kt sini cam tomyam betol2 good service time slow ok time org ramai slow la
  • Thony S.
    Thony SamFebruary 13, 2013
    Makanan sejuk! Service out! Menu lmbt smpi! Smp oder teraboq! Telur dadar pn nk tgu smp sejam ka???? Sat aku pecah teloq kt muka tokey dia sat ka sejam!! Bullshit!!
  • Alia T.
    Alia TogetherFebruary 11, 2013
    Dh ok dh kt sini..!! Tadas buat baru ok good
  • Bangkokstation B.
    Bangkokstation Bandar PerdaFebruary 11, 2013
    Been here 10+ times
    Bangkok station maju kerana custumer baik kn sepaya selalu comment untuk kami kemaju kedepan terimakasih yg lepas duka cinta my custumer haraf bemaaf. Kn trima kasih wasalam
  • Liana A.
    Liana AzizDecember 22, 2012
    Foods are okay, order okay ja sampai not that lambat, but please waiters, if nak cuci meja, jgn tolak sisa mkanan ke lantai, lantai kotor penuh dgn sisa mknn. Lps tu pijak habis melekit tapak kasut.
  • YeaH Y.
    YeaH YeaHDecember 18, 2012
    Tomyam paduuu.. Terbaikkk
  • Arils H.
    Arils HisyamNovember 30, 2012
    Servis ok ja...mkn pun leh tahan la,tp klu compare ngan mak aku yg kg kg tu masak..jauh bertiang la tggl...
  • Syafiq 
    Syafiq November 14, 2012
    Been here 5+ times
    Seriusly servis hampeh..!!!..cop kedai pun xdak..!!
  • Dunia T.
    Dunia TerakhirJuly 10, 2012
    Been here 5+ times
    Kami bukan tokey kedai lain atau nak dengki kedai ni tpi mmg betul service slowness sgt2 so bil dah owner kata dah upgrade harap2 semua akan kembali normal la.
  • fam
    famMay 15, 2012
    Ramai org tapi makanan bole la tahan.
  • Bangkokstation B.
    Bangkokstation Bandar PerdaApril 14, 2012
    Been here 10+ times
    saya bangkok station terimakasih atas commen ada bangkokstation dh oprasi smuar bgi baik sevices dan masakan tq
  • Fa krol L.
    Fa krol LorkafibaDaJanuary 30, 2012
    10 kali makan tomyam .... 9 kali masin!! BOleh darah tinggi...!!
  • Lea E.
    Lea EliaJanuary 14, 2012
    Waitress yg pndek & kemetot,bla dtg je memanjang muka mcm sengal,mcm tayar keta x siap,system order canggih tp yg diorder 2 x smpai2. Pndek kta mmg hampeh la.
  • Miza A.
    Miza AzlanJanuary 8, 2012
    Order ns grg belacan dpt ns grg special. Special pa klau ada chopped telur dadar, mangga, cabai mlaka & bwang pnuh polistrin. Lgsg x rs blacan. Lpas ni xmau mai dah.
  • Mohd F.
    Mohd FazlyDecember 1, 2011
    Setuju. Servis very poor. Makanan sampai lambat gilaa! :-(
  • azhayyu F.
    azhayyu FadliSeptember 22, 2011
    lantai xmop,meja melekit xlap,krusi bsh tumpah air,pekeje lepak,makan xbest..
  • Teya Z.
    Teya ZainuddinSeptember 8, 2011
    Boleh laa.. Tpi mcm tak ckup jeer... Sket kut.. :-)
  • Ammar Ozair A.
    Ammar Ozair AmranSeptember 5, 2011
    Pelayan dia gaji sikit kot., muka masam manjang.. Order makanan semua xada.! Nasib la ramai student lepak sini.,
  • Happy T.
    Happy TogetherMay 25, 2011
    Rasanya dah lama makan sini, tp jrg la dapat experience yg pelik2 mcm kat atas ni ... Hangpa semua ni tokey restoran lain yg jeles kot sbb Bangkok station laku. Servis ok ja, playan lelaki slow sket
  • Suhardi H.
    Suhardi HamidMay 7, 2011
    Setuju sgt dgn semua komen ni, silap xchk dulu td
  • ♠♥Asnil M.
    Servis x la terok sgt pon. Ok la ni. Nak cepat, p makan fastfood la. Tu pon kena beratoq gak!!
  • As K.
    As KasihMarch 17, 2011
    Dulu terknl dgn mahal punya harga..huhh
  • Suhail Najmi S.
    Suhail Najmi SulaimanFebruary 10, 2011
    Service terok...waitress pekak, order lain dpt lain..
  • Mohd M.
    Mohd MafizDecember 25, 2010
    Service hancoq! Makanan too much late nak sampai! Tomyam masin!! Nama je guna system order wifi katanya tapi non ado!! Dinch dah kedai ni tahap puiii!!
  • spark d.
    spark doSeptember 18, 2010
    indah rupa dari khabar dah la x sedap sirap laici peeit
  • Azhari
    AzhariJune 6, 2010
    Service lembab! Dah habis sebatang rokok, baru terhegeh-hegeh mai ambik order. Masa off peak plak tu... Waiter bersidai kat meja macam diorang plak customer. Buat dek je.
134 Photos