• Photo taken at CIMB Bank by M. Luthfi T. on 7/25/2016
  • Photo taken at CIMB Bank by Fadhli R. on 3/21/2016
  • Photo taken at CIMB Bank by Erene on 3/21/2014
  • Photo taken at CIMB Bank by Saifullizan S. on 4/26/2013
  • Photo taken at CIMB Bank by Giraki K. on 8/1/2012
  • Photo taken at CIMB Bank by Suhaimi S. on 7/26/2013
  • Photo taken at CIMB Bank by zul z. on 3/22/2013
  • Photo taken at CIMB Bank by Kenjee S. on 12/30/2011

CIMB Bank

Bank and Office
Batu Caves
Save
Share
  • deq a.
    "laju kot siput sedut."(2 Tips)
15 Tips and reviews
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Popular
  • Recent
  • Erene
    EreneMarch 21, 2014
    Been here 5+ times
    This is "8 bow bing lemon ice ".. Feel fresh !
  • Victor L.
    Victor LiewDecember 3, 2010
    For IPO, KLSE, international share trading ask for Ms. Joanne Toh or Ms Mah, they can direct you to me Victor Liew.
  • Victor L.
    Victor LiewNovember 26, 2010
    If you're interested in KLSE or international online shares trading, ask for me Victor Liew @victorliew
  • Ami M.
    Ami MunirMay 5, 2011
    Been here 5+ times
    Many foreigners here, just be careful
  • deq a.
    deq anzDecember 24, 2012
    Service teruk.lagy laju kot siput sedut.
  • zul z.
    zul zamaneeMarch 20, 2013
    Service macam siput..
  • Kent W.
    Kent Woon Kok WeiNovember 25, 2011
    Been here 10+ times
    This branch open until now services is bad and slow.
  • Emily Woon
    Emily WoonMarch 21, 2012
    Slow like dog zzz
  • Khairul 'Aizad
    Khairul 'AizadFebruary 13, 2012
    Bad service la :/
  • zul z.
    zul zamaneeMarch 22, 2013
    Aku cadangkan jgn la datang bank ni.Service Terok gila, diaorg kerja lembab Dan lmbt sgt2, Aku rasa cawangan ni la yg plg teruk sekali kat kuala lumpur ni.Kena buat rombakan la management cawangan ni
  • zul z.
    zul zamaneeMarch 22, 2013
    Dah 1 jam Aku tunggu, alasan sistem slow, semlm alasan yg sama, Lau isnin depan Aku dtg mesti alasan yg sama kot.. Pekerja x cekap, terhegeh hegeh.
  • zul z.
    zul zamaneeMarch 20, 2013
    Pekerja suma umur dah tinggi.. Menaip pun ketar tangan,service lambat gila, yg bajet officer dok belakang tu x tau buat apa,buat muka selamba,tau costumer byk keluar la tlg cover counter..
  • zul z.
    zul zamaneeMarch 20, 2013
    Tukar pekerja yang Boleh buat Kejar dgn pantas..
  • deq a.
    deq anzDecember 24, 2012
    Service yg agk teruk...lagy laju kot siput sedut...
  • deq a.
    deq anzDecember 24, 2012
    Service yg agk teruk.lagy laju kot siput sedut.
8 Photos