CIMB Bank

Bank and Office
Taman Sri Selayang, Batu Caves, Malaysia
Hours:
Likely open (See when people check in)

People tend to check in during these times:

  • Today
    • 7:00 AM–4:00 PM
    • 9:00 PM–10:00 PM
  • Tue
    • 8:00 AM–4:00 PM
  • Wed
    • 8:00 AM–4:00 PM
    • 6:00 PM–7:00 PM
  • Thu–Fri
    • 8:00 AM–5:00 PM
  • Sat
    • 8:00 PM–9:00 PM
  • Sun
    • 11:00 PM–Midnight
Total Visitors
240
Total Visits
625
Save
Share
Log in to leave tips at this venue!
Sort:
  • Recent
  • Popular

15 Tips

  • Erene

    This is "8 bow bing lemon ice ".. Feel fresh !

    Erene · March 21, 2014
    Save
  • zul z.

    Dah 1 jam Aku tunggu, alasan sistem slow, semlm alasan yg sama, Lau isnin depan Aku dtg mesti alasan yg sama kot.. Pekerja x cekap, terhegeh hegeh.

    zul zamanee · March 22, 2013
    Save
  • zul z.

    Aku cadangkan jgn la datang bank ni.Service Terok gila, diaorg kerja lembab Dan lmbt sgt2, Aku rasa cawangan ni la yg plg teruk sekali kat kuala lumpur ni.Kena buat rombakan la management cawangan ni

    zul zamanee · March 22, 2013
    Save
  • zul z.

    Pekerja suma umur dah tinggi.. Menaip pun ketar tangan,service lambat gila, yg bajet officer dok belakang tu x tau buat apa,buat muka selamba,tau costumer byk keluar la tlg cover counter..

    zul zamanee · March 20, 2013
    Save
  • zul z.

    Tukar pekerja yang Boleh buat Kejar dgn pantas..

    zul zamanee · March 20, 2013
    Save
  • zul z.

    Service macam siput..

    zul zamanee · March 20, 2013
    Save
  • deq a.

    Service teruk.lagy laju kot siput sedut.

    deq anz · December 24, 2012
    Save
  • deq a.

    Service yg agk teruk.lagy laju kot siput sedut.

    deq anz · December 24, 2012
    Save
  • deq a.

    Service yg agk teruk...lagy laju kot siput sedut...

    deq anz · December 24, 2012
    Save
  • Emily Woon

    Slow like dog zzz

    Emily Woon · March 21, 2012
    Save
  • Khairul 'Aizad

    Bad service la :/

    Khairul 'Aizad · February 13, 2012
    Save
  • Kent W.

    This branch open until now services is bad and slow.

    Kent Woon Kok Wei · November 25, 2011
    Save
  • Ami M.

    Many foreigners here, just be careful

    Ami Mun · May 5, 2011
    Save
  • Victor L.

    For IPO, KLSE, international share trading ask for Ms. Joanne Toh or Ms Mah, they can direct you to me Victor Liew.

    Victor Liew · December 3, 2010
    Save
  • Victor L.

    If you're interested in KLSE or international online shares trading, ask for me Victor Liew @victorliew

    Victor Liew · November 26, 2010
    Save