Comtrade Mk

Tech Startup
Скопје
Save
Share
1 Tip and review
Log in to leave a tip here.

  • Горан П.
    Горан Петровски-техноJuly 22, 2011
    Been here 25+ times
    CT Computers MK е основана кон крајот на 2007 година и е една од најмладите членки на групацијата ComTrade која се занимава со дистрибуција на ИТ опрема и потрошувачка електроника. Официјален сервис з
0 Photo