• Photo taken at Dishana (Steak & Teppan) by vina p. on 11/8/2014
  • Photo taken at Dishana (Steak & Teppan) by Sukria C. on 12/21/2013
  • Photo taken at Dishana (Steak & Teppan) by Grace S. on 4/28/2013
  • Photo taken at Dishana (Steak & Teppan) by Grace S. on 4/27/2013
  • Photo taken at Dishana (Steak & Teppan) by Subyatmadja W. on 7/15/2012
  • Photo taken at Dishana (Steak & Teppan) by Subyatmadja W. on 7/15/2012
  • Photo taken at Dishana (Steak & Teppan) by Irfan P. on 11/5/2012
  • Photo taken at Dishana (Steak & Teppan) by arnita f. on 6/29/2012
  • Photo taken at Dishana (Steak & Teppan) by TiRa ♥. on 2/5/2012

Dishana (Steak & Teppan)

Chinese Restaurant and Japanese Restaurant$$$$
Depok
Save
Share
5.5/10
11
ratings
12 Tips and reviews
Filter:
  • lemon tea
  • Tom Yum soup
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Popular
  • Recent
  • Wifda I.
    Wifda IndrianiSeptember 7, 2013
    Been here 5+ times
    Klo lagi rame, potato wedgesnya bisa ga mateng gtu, trus better kenal ama owner pasti dilayanin langsung bak raja, yg ga kenal, ya pake lama, it's just a shame manajemennya masih tradisional bgt
  • Grace S.
    Grace SabandarApril 28, 2013
    Beef Teppan-nya lumayan enak meskipun porsinya sedikit :)
  • arnita f.
    arnita farmatakuJune 29, 2012
    Hmmmm....mantapppp....saatnya bls dendam stlh seharian ngracik obt....kini saatnya ngracik buat perut sendiri.....
  • Bambing S.
    Bambing SutopoOctober 7, 2012
    nyam..nyam...masih buka walau udah nyaris tengah malem...:D
  • Muhammad Y.
    Muhammad YusupJuly 4, 2015
    Semalam saya..tapi ternyata idah tutup..hiks..ada yg tau pindah kemana gak?
  • Sukria C.
    Sukria CuCƠ̴̴͡.September 6, 2011
    Been here 50+ times
    Steaknya enak loh
  • Adi P.
    Adi PrakosaSeptember 17, 2010
    Been here 5+ times
    Harga 'sawangan', rasa 'lumayan', ukuran 'menggemaskan'
  • Tamara A.
    Tamara AmaliaAugust 15, 2014
    Kompor shabu-shabu nya kurang banyak.. sampai gk jd makan.
  • Thy N.
    Thy NurbaraAugust 2, 2012
    pengen nyobain rasanya.....
  • Devi
    DeviMay 13, 2012
    Tom Yam nya sedaaaaapp,,,,trus Ice Lemon Tea Shaker nya segeeeeeerrr,,,kalo ke Sawangan mesti cobaaaa,,,,menu lain juga enak2 kok,,, ini lagi proses coba satu2 hihihihihi :-)
  • TiRa ♥.
    TiRa ♥•̃⌣•̃♥February 5, 2012
    Teh ocha nya BolJug deh, pokok e semuanya BolJug" utk sekitar Rivaria ⌣»̶·̵̭̌☀̤̣̈̇♏ãñƬãããρ☀̤̣̈̇·̵̭̌«̶⌣​‎​enak enak enak
  • Hilinda T.
    Hilinda ThamrinDecember 7, 2010
    penasaran? cobain aja
9 Photos

Related Searches

  • dishana (steak & teppan) depok
  • dishana (steak & teppan) depok photos
  • dishana (steak & teppan) depok location
  • dishana (steak & teppan) depok address
  • dishana (steak & teppan) depok
  • dishana (steak & teppan) depok
  • dishana (steak and teppan) depok
  • dishana steak & teppan depok
  • dishana steak teppan depok
  • dishana tepan depok

Foursquare © 2017  Lovingly made in NYC & SF