Emergency & Trauma Department (EDHSDG)

Emergency Room and Hospital
Serdang
Save
Share
  • Alex L.
    "The staff are all friendly... :)"(4 Tips)
    Aina B.
    "only one outpatient doctor is available."(2 Tips)
27 Tips and reviews
Filter:
  • staff
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Popular
  • Recent
  • khairun shah k.
    support staffs bagus,some doctor buat keje asal nak cepat siap,in the end any arguments,dijawab patient ramai,nak cepat/detail pegi private..membazir funding scholarship mahal2
  • OP Z.
    OP ZaharinJanuary 28, 2013
    merah kritikal, kuning separa kritikal, hijau bukan kritikal
  • Aina B.
    Aina BeehaMay 25, 2014
    It is sunday!but only one outpatient doctor is available.
  • Alex L.
    Alex LadismaMarch 12, 2013
    The staff are all friendly... :)
  • Isharae A.
    Isharae Abd MosamadOctober 5, 2013
    SANGAT2 LEMBAB .......!!!!!!!!
  • Yi D.
    Yi De Li'May 15, 2012
    Trauma2.....
  • Yi D.
    Yi De Li'May 15, 2012
    Trauma2....
  • Farhan M.
    Farhan MohdAugust 2
    Nurse and doctor are very friendly, nice & efficient. Well treated walau tunggu lama. Cuma staff registration counter, nak sembang kosong lepas siap keje la. Jangan buat orang berdiri tunggu lama-lama
  • Endless Love こ.
    "Mengenl kwn bkn dari indhnya rupa bkn pula hebatnya sgla yg dimilikinya..kerendhn hti dalam memberi dan mnrima kemaafan..mnerima seadanya."maaf" suatu prktaan nmn prcyalh kuasanya amt luarbiasa"....
  • No name
    No nameMarch 14, 2012
    Been here 100+ times
    Tips untuk elakkan waktu menunggu terlalu lama.. Jgn dtang waktu peak hour sperti waktu senja (maghrib).. Gi solat dulu k.. Jangan tinggalkan yang WAJIB
  • Onie S.
    Onie ShahJune 16, 2013
    Bukan cantik saja isunya, tapi kesihatan yang utama. Jaga makan, jaga badan bukan lawa dan hensem saja matlamatnya, tapi kesihatan matlamatnya.
  • Nur F.
    Nur FarahinApril 3, 2013
    asal aku sakit jer hospital ni jugaaa yg dituju sbb friendly service by staff hospital :-)
  • Mohd A.
    Mohd AzriJune 2, 2014
    Anak yg sihat. Ibu bapa sila kawal, main lari2 dalam ni. Ni bukan taman permainan. Sudah pukul 1 pagi kot.
  • Amy Kimora A.
    Amy Kimora AkatSukiFebruary 4, 2014
    Give priority seating to patient la weii.. Ni ngn tok nenek nk ikut dtg, siap letak beg atas kerusi nk cop tempat duduk.. Wtf!
  • hamdan I.
    hamdan IsmailFebruary 11, 2013
    Wad separa kritikal, pak guard hanya kasi seorang jer masuk dan 5 mins jer ..
  • No name
    No nameFebruary 15, 2012
    Been here 100+ times
    Cold cases makin banyak pada waktu malam dan malam yg esoknya hari isnin... Kenapakah?? Jawapan MC ! ;(
  • نور سيلاواتي ز.
    Boleh la... Hosp putrajaya lagi baik laaa,, selayang pon ok... Serdang ni tak paham sangat pengurusnnya...
  • Nur F.
    Nur FarahinApril 27, 2013
    satu yg aku menyampah...yg sakitnya SEORANG.yg dtg menemani 10 ORANG. asal x bwak SATU KAMPUNG JER??SEMAK!!!HOSPITAL NI KECIK JER BUAT APA IRING RAMAI2 X PIKIR PATIENT YG LAIN?!!
  • razis r.
    razis radzuanMarch 26, 2012
    Makin trauma ada la....baik kumpul duit bebyk msk hospital swasta....
  • HS F.
    HS FSeptember 25, 2012
    Emergency pe, org elok2 sakit Terus leh jadi kritikal ICU teus...
  • Adam Arf
    Adam ArfApril 13, 2013
    Kafeteria xbest kalau dah petang :/
  • Murshidah H.
    Murshidah HbFebruary 11, 2012
    Been here 10+ times
    terlalu ramai relative patient yg accompany patient sehingga pesakit lain xde tmpt nak duduk. Maximum 2 org je!
  • Ahmad Y.
    Ahmad YaniMarch 27, 2012
    Layanan terbaik :)
  • Farah H.
    Farah HanyJune 6, 2012
    Been here 5+ times
    Kalau nak balik cepat baik pukul 7 dah ada sini.kalau tak ramai sangat.boleh sampai ke petang kalau ramai!
  • Domes N.
    Domes NitaSeptember 29, 2011
    Mak guard kt ED ni mcm sial!!mulut kuang ajaq!sib bek aku respect org tua..klo x da lame kene tembak kt gusi.. Suxx u Makcik guard!!
  • Murshidah H.
    Murshidah HbJanuary 24, 2012
    Been here 10+ times
    kalau boleh dtg jika betul2 kecemasan je, klu x bole pergi klinik je okay :)
  • dRcUtEsHaLu
    dRcUtEsHaLuJanuary 22, 2015
    Biasalaaa.... mana ada A&E yg tak busy kan?
0 Photo

Related Searches

  • emergency & trauma department (edhsdg) serdang
  • emergency & trauma department (edhsdg) serdang photos
  • emergency & trauma department (edhsdg) serdang location
  • emergency & trauma department (edhsdg) serdang address
  • emergency & trauma department (edhsdg) serdang
  • emergency & trauma department (edhsdg) serdang
  • emergency & trauma department edhsdg serdang
  • emergency & trauma department hospital serdang edhsdg serdang
  • emergency & trauma department, hospital serdang (edhsdg) serdang
  • emergency and trauma department (edhsdg) serdang
  • emergency and trauma department, hospital serdang (edhsdg) serdang
  • emergency department serdang
  • jabatan kecemasan & trauma hospital serdang serdang
  • jabatan kecemasan and trauma hospital serdang serdang

Foursquare © 2016  Lovingly made in NYC & SF