Klinik Kesihatan Presint 9

Doctor's Office, Hospital, and Medical Center
Putrajaya
Save
Share
  • Zaza-Eejay Z.
    "special :p pegi private clinic pun que long juga"(2 Tips)
    Azzim I.
    "... cek kita elok2 bukan main (toys) cek2 gitu2 jer...Same with others...Don't..."(2 Tips)
94 Tips and reviews
Filter:
  • wifi
  • clinic
  • books
  • ribs
  • oranges
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Popular
  • Recent
  • Nadia R.
    Nadia RahimFebruary 24, 2011
    Among d best n most modern gov clinic around.dont expect to see the doc quick as there can be lots of patients at times. If ure complaining abt waiting time,nxt time go to a private clinic.
  • Noorzaidah M.
    Noorzaidah Mohamed NoorFebruary 21, 2011
    Yup slow sevice but bcos there r 2 many patients. Com early @ 7am or much later @ 11am but that 2 depends. Nway there's a food outlet Vry near 2 t Klinik- t mi rebus Johor is marvelous & t stew also.
  • Jeffri ح.
    Jeffri حبيبتيOctober 6, 2011
    very fast moving queues and systematic, quiet busy during peak hour 08:00hrs-10:30hrs. Parking is so limited and if you park by the road is at your own risk
  • Zaza-Eejay Z.
    Zaza-Eejay ZulkifleDecember 12, 2012
    The que is long but with this green sticker, I feel special :p pegi private clinic pun que long juga so toksah nak komplen sangat la ya... Plus the service is real good and thorough. Chill!
  • Hazrul Rizal T.
    Dont expecting to get a immediate treatment unless emergency. Be patient. U will cure while waiting. Wakakakak.....~
  • Ahmed Syam C.
    Ahmed Syam Che KubFebruary 24, 2011
    Requires your utmost patience. If you do not think you have it, it is advisable not to seek your treatment or check-up here.
  • Jacky
    JackyDecember 4, 2013
    Only come here if you really want to pay cheap for medicine.. time for queuing is super long. Waited for 2hours and 30mins and haven't reach my turn yet.. @_@
  • Naliza F.
    Naliza Fahro RoziNovember 3, 2010
    Uhhhh what I expect from a government hospital??? Ingat saja nak cuba, nyesal lak. Lepas balik klinik ni terkena viral fever and measles pulak. Adeh!
  • ZubirJamal
    ZubirJamalOctober 4, 2011
    They have blocked access to fb on wifi.. bet the nurses n docs been facebook-ing too
  • Atoi A.
    Atoi A.January 19, 2012
    nurse yang bertugas kat kaunter Pertanyaan kat Lobby always on the phone.selalu abaikan pertanyaan and continue talking to the phone. pemalas!
  • Khairulfaiz M.
    Khairulfaiz MisranAugust 18, 2013
    Hospital suruh amik result kt pusat kesihatan, pusat kesihatan suruh amik result kt hospital. Hmmm... typical malaysia...
  • Cyful Amree
    Cyful AmreeJanuary 27, 2012
    I hate to say but come at 3pm. It usually a breeze. In 20mins all settled
  • Lya M.
    Lya MiloMay 25, 2012
    Saket hati law dapat bilik num 7 or 8.. sure kne tfu lame.. bilik len cepat je...
  • Nurul S.
    Nurul SabriJune 4, 2012
    Good service, friendly staff. Keep it up! ;)
  • Juwita R.
    Juwita R.April 10, 2011
    cOme as early as 6.30 am to avOid crOwd :-)
  • azmal o.
    azmal othmanOctober 12, 2010
    come after 3pm to avoid crowd!
  • Rokiah R.
    Rokiah RonggengNovember 28, 2012
    no complaints.. happy with the service compared to other KK..
  • Nur Adawiyah R.
    Nur Adawiyah RusliMarch 18, 2014
    Luckily the queue is short. But doctor didn't really check, just feed your ears with sarcasm.
  • Faruq Y.
    Faruq YunusNovember 18, 2011
    Come here some time after 2000. Orang tak ramai dah.. :-)
  • Hairul R.
    Hairul RedzuanSeptember 1, 2010
    Come early to avoid long queue
  • Irhan I.
    Irhan IchigoJune 3, 2013
    1st time jmpa klinik kesihatan canggih..guna kad scan..hehe
  • Shahkhairul Nizam R.
    Shahkhairul Nizam RamliNovember 1, 2012
    Mcm2 hal. Doc dah buat terbaek. Tapi ramai giler umat yg sakit. So p cr klinik yg berhampiran. Dah bnyk kot klinik kat luar yg bwh KKM juga. They had improve a lot for me! Keep it up KKM
  • Shannen M.
    Shannen MarrissaJanuary 21, 2012
    Best sbb ade wifi, dh bole bukak fb hokey, suke3x, tunggu lame pn takpe, tunggu lame pn sbb pesakit ramai gile, haiyo, adakh semua dtg ni nk wifi percume juge, ouch
  • Rosidi B.
    Rosidi BasriNovember 1, 2011
    Bayar rm1 jgn nk bnyk bunyik servis lembab. Besae sgt rm1 kau tu? Kalo xnk tunggu lama sila pergi ke private clinic. Bodoh la nk bebel servis lembab. Cuba korg jd doktor kt sini br tau mcm mana....
  • Shahkhairul Nizam R.
    Shahkhairul Nizam RamliSeptember 25, 2013
    Service tetap terbaik walau slow. Namun tip top condition. Kekdg 2 biasa la. Skirt w. P swasta pon lambat gak Kalo ramai patient. Bersabarlah. Namun doc misi n farmasi mmg terbaik!
  • Huszaini H.
    Huszaini HaronNovember 3, 2012
    Hari Sabtu Klinik buka sampai jam 12:30 tengahari, tapi kaunter pendaftaran tutup 12:15 tengahari, datang sebelum kaunter pendaftaran ditutup!
  • Tengku Zairy T.
    Klinik Infeksi pada sebelah malam akan beroperasi di dalam Klinik Utama hanya pada setiap hari Isnin, bermula pada jam 8:00 mlm.
  • akushaq
    akushaqJune 2, 2011
    Seksyen Klinik Infeksi dibuka dari 4.30 pm ke 9.30 pm (Isnin ke Sabtu). Bilik 31 & 32, untuk kes-kes ringan. Ujian darah ada, x-ray tak ada pada waktu ni.
  • Iffah M.
    Iffah MohamoodJanuary 31, 2013
    Menyesal datang jauh2.buang masa.buang duit.nak wat medical check up pun kena wat appoinment ke? Say no to public clinic.pergi private clinic lagi bagus
  • Juwita R.
    Juwita R.May 9, 2011
    semua cOunter cepat tapi yg melambatkn mesti Makcik Kerepek (makcik yg check HB) ntah mana dia pegi, mesti kena tgu mOre than half an hOur :-{}
  • Rasli
    RasliApril 25, 2011
    Makcik yg sepatutnya ada d kaunter ambil darah HB kul 8 dah start kerja, tp dok sebuk jual kerepek! Padan muka aku dah tinggalkan tip berguna buat semua!
  • F'zuan E.
    F'zuan EffendyFebruary 11, 2011
    Siape ye buat sistem kat sini? Apesalla x user frenly langsung.come-on la.buat sistem sbb nak memudahkan org, bukan menyusahkan org.konon nak canggih, tp padahal langsi gak.buat malu programmer je..
  • Rasli
    RasliMay 9, 2011
    Makcik kat kaunter ni akan dtg lambat n jual kerepek dulu n buat yg lain suffer utk tunggu kt klinik kesihatan ni! Efisyen la sket makcik woi!
  • ajid 1.
    ajid 1977April 11, 2013
    Rawatan klinik infeksi hanya beroperasi jam 8 pagi. Walaubagaimanapun anda boleh mengambil no. Giliran seawal sekitar jam 7.30 pagi.
  • Farra L.
    Farra LourdesDecember 6, 2012
    Info: Bukan staff x efisyen tapi patient datang dari pelbagai tempat seperti banting, klang, sepang, cheras, kajang bukan sekadar PUTRAJAYA ;) Harap faham yea.
  • Acis J.
    Acis Jr.March 5, 2012
    time menunggu kaunter triage, sempat bekfez. time menunggu jumpa doktor, sempat mkn jajan yg d jual dalam klinik tu.. pas ni, lunch kut...
  • Azzim I.
    Azzim IbrahimMay 14, 2013
    Jangan complain nak cepat..Sebab bila kita jumpa doktor kita mesti dia cek kita elok2 bukan main cek2 gitu2 jer...Same with others...Don't be ignorant
  • Aisyah R.
    Aisyah RusliSeptember 10, 2012
    Siapa kata klinik gov free? Kalau free macam mana staff situ boleh dapat duit gaji. Aiyooo main cakap je tahu.
  • Yusry A.
    Yusry AizatAugust 26, 2013
    kalau datang sini jgn cakap dah sakit 2-3 hari. confirm kena ambik darah..
  • anas s.
    anas shakriApril 17, 2014
    ada yg jual buku solat n ilmu2..memang terbaik..ensiklopedia jga murah..lma da cri untuk ank..
  • Hakim I.
    Hakim IshakJune 21, 2013
    Kalau main Dota atau League of Legend. Boleh lepas 3 or 4 frame.damn!
  • Shannen M.
    Shannen MarrissaJanuary 21, 2012
    Hr khamis jgn dtg awl, sbb doktor dorang ade meeting smpai kol 9pg br msuk, utk mengelakkn sentap menyentap, dtg la kol 2 ptg
  • shahriladnan .
    Antara klinik yang terbaik pernah saya pegi. Servis acceptable sebab ramai patients.
  • Cat A.
    Cat AlamukronDecember 11, 2013
    Sentiasa ramai..pdhal byk je klinik kesihatan lain kat putrajaya ni...mayb sbb doctor baik2..
  • Mijie
    MijieApril 25, 2011
    Mmg ramai sgt org dtg klinik ni..so kn bersabar menunggu giliran, plg cpt pun 2 jam
  • dinie d.
    dinie darwisyFebruary 24, 2012
    Sume kes,dktr yg tgk..klo lps cuti pjg..jgn dtg sbb mcm2 kes dtg..nk MC la konon...huhuhu
  • Noorazimah I.
    Noorazimah IdrisJune 30, 2011
    Sape nak buat hiv test kat sini,kene bwat appointment n diorg buat hiv test jumaat pagi sahaja
  • Zainurie Y.
    Zainurie YusofOctober 14, 2011
    Antara klinik kerajaan yg terbaik.... All in 1
  • Mohd K.
    Mohd KamarulMarch 17, 2012
    Ada playground utk bebudak kat dlm klinik..
  • Wan A.
    Wan AyuzAugust 20, 2013
    Ada kaunter pemeriksaan kesihatan kendiri
0 Photo

Related Searches

  • klinik kesihatan presint 9 putrajaya
  • klinik kesihatan presint 9 putrajaya photos
  • klinik kesihatan presint 9 putrajaya location
  • klinik kesihatan presint 9 putrajaya address
  • klinik kesihatan presint 9 putrajaya
  • farmasi klinik kesihatan presint 9 putrajaya
  • health clinic (klinik kesihatan) putrajaya
  • health clinic klinik kesihatan putrajaya
  • kaunter menunggu klinik kesihatan putrajayap9 putrajaya
  • klinik kesihata putrajaya putrajaya
  • klinik kesihatan p9 putrajaya
  • klinik kesihatan presint 11 putrajaya
  • klinik kesihatan presint 11@ putrajaya
  • klinik kesihatan presint 3 putrajaya
  • klinik kesihatan presint 9 putrajaya

Foursquare © 2016  Lovingly made in NYC & SF