Kolej Universiti Poly-Tech MARA Kuala Lumpur

General College & University and University
Cheras
Save
Share
  • JuSt A.
    "study hard but smart!..:)"(2 Tips)
    Ajai M.
    "... cuti semester, rindu kelas (classrooms), bila dah mula kelas, rindu nak cuti. Mana..."(4 Tips)
    Oi M.
    "Looking for a cheap but delicious lunch?"(2 Tips)
    Oi M.
    "Go to level 3 for a great wifi and sofa."(2 Tips)
97 Tips and reviews
Filter:
  • classes
  • liver
  • breakfast food
  • classrooms
  • wifi
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Recent
  • Popular
  • Alea S.
    Alea SApril 12
    Kat sini ada gadis cantik. Dan semestinya gadis itu adalah saya 😚😘
  • Fad Isman🦁
    Kaki tweet? @fadisman_ | Kaki instagram? @fadisman_ :D
  • Ah K.
    Ah KayMarch 2
    Nah download https://play.google.com/store/apps/details?id=ahkay13.lah
    Upvoted 13 hours ago
  • Alea S.
    Alea SOctober 15, 2015
    Hi saya disini !
  • Kai L.
    Kai LimOctober 27, 2014
    Pandan Jaya H5 apartment Special renovate to 5R2B fully Furnish. RM1300 monthly so each room are only RM 260! Walking Distance to Pandan Jaya LRT and nearby all facilities. Contact Kai @ 0162212580
  • Haqimi I.
    Haqimi IskandarOctober 16, 2014
    Antara tempat paling best untuk 'membuang'
  • Zana J.
    Zana JeSeptember 26, 2014
    Cuty2 kena gak g kolej adoi
  • Amierul I.
    Amierul IkhwanSeptember 24, 2014
    The food, the students, the environment, the college, the lecturers. Everything is good. JK
  • Mohd N.
    Mohd NurzahidSeptember 2, 2014
    zzzzzzzzzzz
  • Nazim R.
    Nazim RazakAugust 14, 2014
    Kelas kelassssss kelassssss
  • Syakirah I.
    Syakirah IsmailAugust 11, 2014
    Hr class 😩
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironJuly 9, 2014
    Hai abang abang sado. Diksyaff tergoda nyahhhh
  • Ina F.
    Ina FarinaJuly 2, 2014
    Mmg ske dtg kelas pas 2 tnggu lec x msk2...hmm
  • Ikhwan D.
    Ikhwan DzaralyMay 20, 2014
    Pondan kat sini pakai legging
  • aizuddin a.
    aizuddin asyrafMay 20, 2014
    Jangan lupa makan nasik!!
  • Oi M.
    Oi MirzaApril 23, 2014
    Maxis line in a picture
  • AdzLyn A.
    AdzLyn AdzLandApril 23, 2014
    Tempat bertapa 3 tahun lepas
  • Hanief Z.
    Hanief ZanialMarch 25, 2014
    lets be closer..at me on wechat.. ssid_ks
  • Hanief Z.
    Hanief ZanialMarch 25, 2014
    lepak di sofa level 3..nyaman..hahaha
  • Athikah L.
    Athikah LatifFebruary 26, 2014
    There’s a good wifi connection and soft couch at level 3. But beware of geeks. hahahaha
  • Fazliana S.
    Fazliana SjafniFebruary 25, 2014
    Class gelap. Lampu rosak 😢
  • Fad Isman🦁
    Fad Isman🦁February 19, 2014
    Kaki tweet? @zulfadhli | Kaki instagram? @zulfadhliisman :D
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironFebruary 17, 2014
    Pernah kena saman dgn pakcik guard? Ayokkkkk
  • Oi M.
    Oi MirzaJanuary 30, 2014
    Go to level 3 for a great wifi and sofa.
  • Oi M.
    Oi MirzaJanuary 30, 2014
    Looking for a cheap but delicious lunch? Beli air tin di vending machine in the college for Rm1, then beli nasi lauk di gerai-gerai tertentu di tepi kolej. Total Rm4 and below. Happy hunting!
  • Eira C.
    Eira CullenJanuary 27, 2014
    pak guard bajet handsome -_-
  • Ajai M.
    Ajai MoonJanuary 27, 2014
    Dah ada coolblog, bende shubhah yang digilai ramai kecuali aku. Esok lusa mungkin akan ada pizza hut. MekD bagai. Semua adalah untuk kepuasan pelajar, dari duit pelajar kepada pelajar.
  • Oi M.
    Oi MirzaJanuary 21, 2014
    Kepada freshy like me, if you're going to level 2 menggunakan tangga, be aware sebab before you reach that level, ada surau perempuan di belah kiri, so jangan masuk unless you're a muslimah.
  • Jojoi
    JojoiJanuary 15, 2014
    Sem2 ku bermula
  • Rafsan Jani M.
    Rafsan Jani MohdDecember 31, 2013
    Dah jumpa jodoh belum dekat sini? Kalau belum, mention dkt twitter. @syaffk
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironDecember 31, 2013
    Nak berjaya belajar babe. Bukan check in lepas tu usha belen
  • Ajai M.
    Ajai MoonDecember 6, 2013
    Bila cuti semester, rindu kelas, bila dah mula kelas, rindu nak cuti. Mana satu yang dimahukan?
  • Kaww M.
    Kaww Milo IceDecember 3, 2013
    U lah sangatttt, hahha
  • Rafsan Jani M.
    Rafsan Jani MohdNovember 28, 2013
    Andai kata nak berjaya, belajar. Bukan check in je.
  • Watie Z.
    Watie ZahariNovember 27, 2013
    Di sini .... nk kelik dohhhh
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironNovember 20, 2013
    percaya cakap saya, hantu dan kolej ni tak dpt dipisahkan, jangan lupa @syafiqahk_ ada untuk menemani anda
  • Amir A.
    Amir AsyrafNovember 20, 2013
    Orang leave tip, dia nak leave tip jugak.
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironNovember 20, 2013
    Hai, jangan risau kalau takde awek menemani anda, @syafiqahk_ kan ada
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironNovember 19, 2013
    Tak ramai pun pakwe sado dekat sini, harapkan rafsan jani dgn amir assyraf je
  • Amir A.
    Amir AsyrafNovember 19, 2013
    Belen bersepah bagai tiada penghujungnya
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironNovember 18, 2013
    Kena tahu, @syafiqahk_ ada 2 1/2 tahun dekat sini, jom follow dia untuk masa masa indah awak di sini
  • Adiebss
    AdiebssNovember 15, 2013
    Jom tweet? @Adiebss
  • aizuddin a.
    aizuddin asyrafNovember 14, 2013
    Follow @aizasy di twitter untuk menceriakan hari-hari anda
  • aizuddin a.
    aizuddin asyrafNovember 14, 2013
    Universiti paling power dalam dunia..engkorang ape tahu
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironNovember 10, 2013
    Lupa lak dah jadi budak U
  • Saiful N.
    Saiful NizamNovember 6, 2013
    Hmmm. Noob
  • Fitrah K.
    Fitrah KasihOctober 3, 2013
    Ada orang letak bbm dekat tips haha 😱😂😂😂
  • Amir A.
    Amir AsyrafOctober 2, 2013
    Tak payah pergi Pavi, Sunway atau MidValley. Pergi kolej pun dah cukup. Bersepah makwe belanja menunggu rezeki beliau.
  • Afham A.
    Afham AzizanSeptember 30, 2013
    Kolej ku ilmu ku
  • Amir A.
    Amir AsyrafSeptember 17, 2013
    Nak romen belen, datang kolej sini. Mudah dapat dan cepat proses mendapat belen.
1,033 Photos

Related Searches

  • kolej universiti poly-tech mara kuala lumpur cheras
  • kolej universiti poly-tech mara kuala lumpur cheras photos
  • kolej universiti poly-tech mara kuala lumpur cheras location
  • kolej universiti poly-tech mara kuala lumpur cheras address
  • kolej universiti poly-tech mara kuala lumpur cheras
  • bilik mpp,kolej poly tech mara kuala lumpur cheras
  • bilik mppkolej poly tech mara kuala lumpur cheras
  • ibu pejabat kolej poly tech mara cheras
  • kolej poly tech mara cheras
  • kolej poly- tech mara cheras
  • kolej poly-tech m.a.r.a (gmi) cheras
  • kolej poly-tech mara cheras
  • kolej poly-tech mara kuala lumpur cheras
  • kolej poly-tech mara, kl cheras
  • kolej polytech m.a.r.a gmi cheras

Foursquare © 2016  Lovingly made in NYC & SF