Lenmarc

Mall
Jl. Bukit Darmo Boulevard, Surabaya, East Java 60226, Indonesia
Hours:
Open until 10:00 PM (Show more)
  • Mon–Sun
    • 10:00 AM–10:00 PM
Credit Cards:
Yes

Lenmarc Mall is ideal for those who want to have a unique blend of top notch shopping and leisure. Stylish, modern and compatible with the fashionable lifestyle of the Surabaya's high society.

6.2/10

Based on 157 votes

People like this place

Total Visitors
6135
Total Visits
12731
Save
Share
Log in to leave tips at this venue!
Sort:
  • Popular
  • Recent

98 tips. Filter by taste:

  • all tips
  • rooftop pool
  • circuses
  • scenic views
  • malls
  • ice skating
  • quiet
  • movies
  • cinema
  • meditation
  • apartments
  • parking
  • dresses
  • hotel
  • film
  • tahu
  • mainan
  • pohon
  • bioskop
  • hotel
  • Amanda K.

    Sepiiiiii!!!

    Amanda Kohar · July 14, 2011
    Save
  • Rocky K.

    Apartment & hotel towernya jadi bangunan paling tinggi se-Surabaya (2009)... Nice golf field view at the east side... Try to enjoy this from the podium rooftop pool...

    Rocky Kusuma · October 21, 2010
    Save
  • Elda C.

    Wenak sepi, isa eek berjam2 sepuasnyaaa.. Horeeeeee

    Elda Can · June 3, 2012
    Save
  • Lenna S.

    Halloween Maze

    Lenna Sumampow · October 26, 2011
    Save
  • Larry P.

    Nice new ice skating place

    Larry Pike · December 19, 2014
    Save
  • Bernard A.

    Try Golden Safron...good indian food

    Bernard Anthony · April 7, 2013
    Save
  • Arnoldus B.

    "Empty" Mall. Better leave this mall and go to Supermall Pakuwon (only 2 mins from here)..

    Arnoldus Bramantyo · July 25, 2012
    Save
  • Fitri H.

    Still sepii

    Fitri Handayani · March 3, 2012
    Save
  • Jessie Janny T.

    A physically huge mall with a great cinema on the top floor.

    Jessie Janny Thenarianto · September 24, 2011
    Save
  • Mey J.

    FieldTrip w/bumble bee. "Christmas Party" hohoho

    Mey Justine · December 19, 2014
    Save
  • Dante R.

    I used to like this mall. They have unusual international tenants. However, lately it feels like 40 degrees celcious inside. Global warming or trying to reduce the electricity cost to the max??

    Dante R kosasih ૐ · October 12, 2014
    Save
  • Larry P.

    Nice free parking outside thr building

    Larry Pike · August 24, 2014
    Save
  • Budi P.

    Huge Ace Hardware and Informa. Good place to shop without too many crowd.

    Budi P · May 17, 2014
    Save
  • Adje M.

    ternyata jauhhh

    Adje Mahadewa · April 26, 2014
    Save
  • CHRIZ j.

    pantaimentari.perumahan.surabayatimur2

    CHRIZ jawa timur · March 22, 2014
    Save
  • Kresna H.

    Branded store

    Kresna Hakim · November 23, 2013
    Save
  • Andaka P.

    Nice place

    Andaka Paradigma · October 3, 2013
    Save
  • Tan T.

    The quiet Mall in the world

    Tan Tiong Kiem · September 18, 2013
    Save
  • Elva S.

    Sepi.. Serasa mall milik sendiri :D

    Elva Setiadi · August 10, 2013
    Save
  • Lulu D.

    This mall high quality

    Lulu Dame · April 15, 2013
    Save
  • Fakhrudin F.

    cumak mampirke hero ae

    Fakhrudin Fakhy · March 26, 2013
    Save
  • Yerrinaaa

    I hope i'm happy in here

    Yerrinaaa · March 3, 2013
    Save
  • Yerrinaaa

    I'm coming

    Yerrinaaa · March 3, 2013
    Save
  • @OQie on twitter

    hauwik... ni mol nya lo aslinya belom buka... masi banyak sisa2 kerjaan para tukang yg belum dibersihkan sempurna. Pantauan Jumat 10 Des 2010.

    @OQie on twitter · December 10, 2010
    Save
  • aditya p.

    Parkiran mobilnya ok, tapi parkiran motornya kasian! Seperti kurang di perhatikan!

    aditya prawira · December 20, 2010
    Save
  • Husna A.

    sepi pek. mentolo gak mrene

    Husna Ayustika · May 13, 2012
    Save
  • Kevin R.

    Cuma lewat ...

    Kevin R · July 16, 2011
    Save
  • andry s.

    Gak bisa bilang nih mall emang menarget pada pasar premium kKkkkk... Saya makan di food channel abis lebih dr 100 rb per orang , untuk 2 menu per orang :p ajibbbb murahhh

    andry soesanto · February 8, 2011
    Save
  • wendy j.

    parkiran motornya outdoor ! jadi siapsiap kalo musim penghujan, takut helm nya basah :)

    wendy jepe · April 9, 2012
    Save
  • Eddy F.

    Hati2 kalo njajan di food channel, sistem paspor + bayar di belakang potensial bikin lepas kontrol. Plus, selain makan disini kena pajak 10%, masih ditambah lagi service charge 5%.

    Eddy Fahmi · January 20, 2011
    Save
  • Aninda T.

    Dingin mall nya

    Aninda Tanggono · January 11, 2011
    Save
  • Dewi J.

    Lenmarc mall.........jadi pingin baget pergi kesana lagi euy..Mejelajah mall baru di Surabaya wajib hukumx, kalo perlu sampai harus tahu jalan tikus yang ada di mall biar gak kesasar ^_^

    Dewi John · January 5, 2011
    Save
  • Christine F.

    Perasaan mall ini sama sekali blm siap buka ... Banyak nyamuk n food court nya mbuletisasi deh

    Christine Fam · December 12, 2010
    Save
  • Anita

    Penuh dgn org Suroboyo yg kepo dgn mall

    Anita · December 11, 2010
    Save
  • andy s.

    msh blum buka. Cuman kyk nya okay jg

    andy sulistyo · October 14, 2010
    Save
  • Sasha A.

    Ini mall apa kuburan sepi bener haha

    Sasha Anisa 🐬 · December 16, 2014
    Save
  • Wijayy K.

    Tempat nonton favorit ahayy slalu sepi untuk film box office jdi g perlu mgntre dech udah kyag milik pribadi bioskopnya kkkkkk

    Wijayy Kusumah · November 30, 2014
    Save
  • Hanif Z.

    Masih suepiii... masih banyak tenant yg under construction.. 😊

    Hanif Zuhdi Darmawan · September 22, 2014
    Save
  • Atrish A.

    Ke mall aja ah buat kotoran di sana biar para cleaning gak nganggur heheheee!!!!

    Atrish Ahand · May 17, 2014
    Save
  • Fx P.

    Hotelnya bagus juga,,mallnya pun luas..

    Fx Prasetyo · May 8, 2014
    Save
  • Paulus J.

    Parkirannya bau comberan ni.. Kalo ngga dibenerin makin sepi ni mall

    Paulus Januar · February 9, 2014
    Save
  • Ginny L.

    Parkir motornya jauh dan outdoor, seperti kebanyakan mall lain di sby. Ogah ksini lg.

    Ginny Laoh · January 12, 2014
    Save
  • Maulidyah A.

    mau ada showcase here???? yeah~

    Maulidyah Aisyah · October 18, 2013
    Save
  • Reza A.

    Sepi banget ya....

    Reza Alfathan · May 9, 2013
    Save
  • David W.

    Mal paling sepi versiku

    David Wibisono · April 13, 2013
    Save
  • Nico

    Ternyata ada Baby Room nya, hanya saja petugas informasi & petugas cleaning service tidak mengetahuinya.! Padahal sudah menggunakan istilah: Ruang Menyusui. Dan lokasinya di pojok sekali.

    Nico · February 23, 2013
    Save
  • Nico

    Mall ini tidak tidak ada ruang menyusui terpaksa menyusui di toilet.. 23/2/2013

    Nico · February 23, 2013
    Save
  • Nico

    Mall ini tidak tidak ada ruang menyusui terpaksa menyusui di TOILET.. 23/2/2013

    Nico · February 23, 2013
    Save
  • Nico

    Mall ini tidak tidak ada ruang menyusui terpaksa menyusui di TOILET..! 23/2/2013

    Nico · February 23, 2013
    Save
  • Nico

    Masih belum ada Baby Room.. Tidak mendukung ASI

    Nico · February 23, 2013
    Save