Nasi Ayam Warisan

Malay Restaurant and Food Court$$$$
Petaling Jaya
Save
Share
5.7/10
112
ratings
  • Saiful Bahari
    "Nasi ayam (Hainanese chicken rice) double + air kelapa ketika cuaca panas... Best..."(20 Tips)
    Zarim A.
    "Not bad at all try the air kelapa"(2 Tips)
    Andy S.
    "Nasi ayam kureng tapi air kelapa (coconut) dia dabommmm... @andyhowtt"(10 Tips)
    Ansyara A.
    "Malam2 ade jual masakan panas.. Sup (soup) ekor dia sedap... =)"(7 Tips)
49 Tips and reviews
Filter:
  • Hainanese chicken rice
  • air kelapa
  • good for a quick meal
  • lunch
  • coconut water
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Popular
  • Recent
  • FyzKa PЯoPa KЯB™
    FyzKa PЯoPa KЯB™February 19, 2013
    Been here 5+ times
    Taste Delicious! Crowded! Chicken Smell So Waaaaa! Meat Look Like Flower! Damn Good! Try It! But Dun Go Lunch Hour! Hahahaha Air Kelapa Jgn Lupa! Bwu Mantap! Ehhh bwu Gojes!
  • Asyraq R.
    Asyraq RashidJune 16, 2012
    Been here 5+ times
    Good food! Good time! Malaysian way of enjoying food by the roadside.
  • Hanif H.
    Hanif HaronFebruary 22, 2014
    Been here 5+ times
    Pelayan order jerit2 dah macam berkawad..... ke kanannnnn!!!!!!!! Pusingggg!!!!!!!
  • Insyirah A.
    Insyirah Ad'yana September 22, 2015
    Been here 5+ times
    My husband's fav.
  • Zulhilmi Z.
    Zulhilmi ZahirJuly 16, 2012
    Wajib order 'double'. Percayalah.
  • Shafizam S.
    Shafizam StevenJune 26, 2010
    Nasi ayam sdap,crowded n hot,rest is good!
  • Ab S.
    Ab SajeJune 11, 2012
    TeRBaiK.....
  • nichimura
    nichimuraFebruary 23, 2012
    Been here 5+ times
    Tapau next caunter...
  • Zarim A.
    Zarim Abu BakarFebruary 14, 2011
    Been here 10+ times
    Not bad at all try the air kelapa
  • Fatty Fat Fat
    Fatty Fat FatJanuary 11, 2016
    Nothing special.
  • Mat J.
    Mat JeyJanuary 8, 2013
    Been here 10+ times
    Nasi ayam da naik harga rm5 sepinggan pd 2013. Pun begitu rasa dan kualiti masih terbaik.
  • 'Ain Rain
    'Ain RainFebruary 15, 2013
    Sape nak makan nasi ayam TAK SEDAP dtgla sini. Ayam keras dan xde rase, salad takde, nasi pun cam nasi putih biase dan sup chiken stock n ajinomoto. Harga makin naik RM5. Sindrom bisnes makin maju.
  • Muhammad A.
    Muhammad AliffApril 22, 2013
    Been here 5+ times
    Nasi ayam takde salad takde timun RM5? Mule2 operasi dulu sedap.dah maju sekarang makin tak sedap.normal sindrom
  • Nur K.
    Nur KhairilaAugust 18, 2013
    Nasi ayam sedapp! Air kelapa besar sedapp tapi today tutup pulak. Mengidam nk air kelapa :'(
  • Mat J.
    Mat JeyOctober 4, 2011
    Been here 10+ times
    Dulu lg sedap, skang ni ada sikit kureng. Yg pasti, sup mmg bestt. Make sure korang order kan sup kaki ayam.
  • Muhamad Fuady M.
    Cepat, tangkas dan banyak sup dapat!
  • Suhaimi A.
    Taktaulah apa yang sedap sangat nasi ayam di sini. Tempat lain yang orang kata tak sedap pun lebih sedap dari nasi ayam sini.
  • Ali
    AliFebruary 5, 2012
    Mintk nasi ayam spesel rm10, pastu tmbh nasi kosong lg satu,leh mkn 2 org. Ayam spesel ngn ayam biasa rm4.50 lain rasanya. Try.
  • Ali
    AliMay 10, 2012
    Ayam spesel sedap. Tapi kalu xsedap, diorang goreng balik ayam putih. Kompom tawar ayam tu. N ayam putih besar skit dr ayam biasa.
  • Rizal R.
    Rizal ReezNovember 11, 2011
    Air kelapa terbaek tp nasi ayam dia xleh lawan nasi ayam ipoh kat sec14, pj
  • Saiful Bahari
    Saiful BahariOctober 30, 2012
    Nasi ayam double + air kelapa ketika cuaca panas... Best...
  • msybs
    msybsMarch 20, 2011
    Been here 5+ times
    Nasi ayam must with air kelapa. Nasi ayam RM4.50. Good place for nasi ayam lover.
  • Flux H.
    Flux HarizMarch 16, 2014
    Been here 5+ times
    Makan dekat sini boleh dapat layanan dari pelayan pelayan yang pemalas nakharam
  • Kamarul A.
    Kamarul A.April 13, 2013
    Air kelapa memang A+. nasi ayam boleh laa
  • Andy S.
    Andy SahlamJuly 9, 2013
    Nasi ayam kureng tapi air kelapa dia dabommmm... @andyhowtt
  • Fairuz A.
    Fairuz AliFebruary 20, 2012
    Been here 10+ times
    20.2.2012 - selalu order bghn tight, tp hari ni kata ada 2 bhgn je. Bkn ke ayam banyak? Adoyai
  • Hj. Adnan H.
    Hj. Adnan HasratNovember 25, 2012
    Pekena nasi ayam dgn air kelapa.... best!
  • Shamsul Hayatt Y.
    Jgn minum air kelapa. Pekerja lelaki dia minum guna straw, pastu belah buah tu, isi bg org...
  • Masra S.
    Masra SaminOctober 22, 2012
    Been here 10+ times
    Skrg Dah Ada Bew Hoon Sup & Laksa...Chedapp Juga
  • fiza h.
    fiza hamzahDecember 26, 2011
    Kalau nak order sup kaki, confirm alasannya mesti tak masak lg atau dah habis . Pastu buat muka . Please la , senyum bole tak bila nak layan customer ? Mahal sgt ke harga senyuman korang tu ?
  • Atok J.
    Atok JunedeMay 9, 2012
    Sedap bleh la...Mahal..memang mahal...
  • Lea J.
    Lea JoeOctober 29, 2013
    Not what I expected. Tak boleh kalah nasi ayam Pak Mal.. Haha
  • kaka c.
    kaka crackrMarch 16, 2013
    Been here 5+ times
    nasi ayam dia biasa je..came here for air kelapa
  • Johardy J.
    Johardy JustinOctober 16, 2010
    Nasi ayam sedap, tp tempat panas sikit... Pastu bersihkan longkang yg berbau tu, mengganggu feel nk makan je.
  • Ansyara A.
    Ansyara AnuarOctober 19, 2010
    Been here 10+ times
    Malam2 ade jual masakan panas.. Sup ekor dia sedap... =)
  • Zainal Abidin J.
    Zainal Abidin JsOctober 23, 2011
    Sebelah pagi Ada roti canai Dan nasi lemak..
  • Ajemir A.
    Ajemir AjemirOctober 19, 2010
    Kalau nak dapat nasik ayam cepat, duduk di meja yg dekat dgn stall nasik ayam tu. Kalau duduk di meja yg dekat dgn air kelapa, lmbatla smpai n.ayam tu mcm yg aku kena ni ha.
  • Afq R.
    Afq RdznJanuary 9, 2016
    Worst nasi ayam ever! Masak asal ada, tak warisan mana sangat la
  • Shaidatul A.
    Shaidatul AinNovember 14, 2012
    Dah xsesedap dlu..service hancor...order lain dpt lain...
  • Aiziezuddin
    AiziezuddinSeptember 12
    Sekarang dah tak sedap macam dulu
  • Azfar Helmi R.
    Azfar Helmi RoslanOctober 12, 2010
    Nice arr, tp sambal ayam kene lebihkan.
  • Fairuz A.
    Fairuz AliDecember 10, 2011
    Been here 10+ times
    10.12.2011 - Nasi kurang masak !
  • Atok J.
    Atok JunedeMay 9, 2012
    Sedap..boleh laHarga..memang mahal...
  • Syuk S.
    Syuk SuhadaOctober 29, 2011
    Kedaroh nasi lu kejp
  • Nor M.
    Nor MarlinaApril 3, 2011
    Bad service. Dah laa tunggu lama. Mintak lain, bagi lain. Sorry.
  • Haniff A.
    Haniff AzaniffApril 5, 2012
    Biasa je... Tak sedap mana pon...
  • Izar Z.
    Izar ZDecember 29, 2010
    Biasa je..
  • Misha. W.
    Misha. WApril 3, 2012
    Dah tak sedap mcm dulu. :(
  • Hazril A.
    Hazril AizadSeptember 28, 2010
    Nasi ayam dia da bomb. Tmpt panas sket.
148 Photos

Related Searches

  • nasi ayam warisan petaling jaya
  • nasi ayam warisan petaling jaya photos
  • nasi ayam warisan petaling jaya location
  • nasi ayam warisan petaling jaya address
  • nasi ayam warisan petaling jaya
  • gerai nasi ayam warisan seksyen 6 kota damansara petaling jaya
  • gerai nasi ayam warisan, seksyen 6, kota damansara petaling jaya
  • nasi ayam warisan petaling jaya
  • nasi ayam warisan section 6 kota damansara 47810 p.jaya petaling jaya
  • nasi ayam warisan, section 6, kota damansara, 47810 p.jaya petaling jaya

Foursquare © 2017  Lovingly made in NYC & SF