Pejabat Pos Cawangan Serahan Sungai Buloh

Post Office, Office, and Non-Profit
Kuala Selangor
Save
Share
5 Tips and reviews
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Recent
  • Popular
  • Ieyshaa_ C.
    nak tukar nama penerima macam mana
  • Abdul Razak A.
    Abdul Razak AhmadAugust 18, 2016
    Posmen pemalas taknak panggil even org ada kat rumah so kena self pick-up parcel kat sini. Lagi teruk tak tinggal slip suruh ambil pun. Kita kena check no parcel dengan peng hantar.
  • Potato H.
    Potato HeadFebruary 5, 2016
    Dalam cawangan ni penuh dengan babi ternak. Tau makan tunggu kene sembelih je. Nak jawab call pun malas. Dah datang sana muka seko2 mmg macam babi pun.
  • Fda I.
    Fda IsaJuly 17, 2014
    Pos laju memang tak reti nak call dulu ke kalau dah sampai depan rumah?
  • Nur Athirah A.
    Posmen pemalas taknak panggil even org ada kat rumah so kena self pick-up parcel kat sini
20 Photos

Related Searches

  • pejabat pos cawangan serahan sungai buloh kuala selangor
  • pejabat pos cawangan serahan sungai buloh kuala selangor photos
  • pejabat pos cawangan serahan sungai buloh kuala selangor location
  • pejabat pos cawangan serahan sungai buloh kuala selangor address
  • pejabat pos cawangan serahan sungai buloh kuala selangor
  • deestone tyre malaysia hq kuala selangor
  • fuji seats malaysia kuala selangor
  • pejabat pos cawangan serahan sungai buloh kuala selangor
  • pejabat pos cwngn serahan kuala selangor
  • persatuan wahidayah malaysia kuala selangor
  • pos malaysia kuala selangor

Foursquare © 2017  Lovingly made in NYC & SF