PosLaju Batu Caves

Post Office
Batu Caves
Save
Share
4.7/10
72
ratings
  • Elsa C.
    "very funny poslaju take one week to deliver the parcel"(3 Tips)
66 Tips and reviews
Filter:
  • parcel
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Recent
  • Popular
  • Ima R.
    Ima RahimJuly 25
    Operation hours : mon-sat 8am to 8pm
  • Ima R.
    Ima RahimJuly 25
    If you need to post one or two item, just go stright to door 2. No need to take queue number at door 1.
  • Anu R.
    Unfriendly staff and bad service
  • Muhammad H.
    telefon office tak ada yang angkat
  • Mohd F.
    tel campak je dlm tong sampah... nth pape
  • ezrin
    ezrinDecember 16, 2015
    Lambat. Slow. Tak pernah tak ramai orang kalau pergi.
  • Zulaikha A.
    Zulaikha AliasOctober 30, 2015
    PERGI HANTAR BARANG CUSTOMER I CEPAT! im sick of terima makian dari punca rezeki I.
  • Zulaikha A.
    Zulaikha AliasOctober 30, 2015
    Plus, dah la staff sombong bodoh, dia yang salah kira parcel dia salahkan kita n treat macam kita ni buat dosa besar.
  • Zulaikha A.
    Zulaikha AliasOctober 30, 2015
    I terima beratus order setiap hari, tapi sebab service you macam hape tah dah hari-hari juga beratus makian yang I terima.
  • Zulaikha A.
    Zulaikha AliasOctober 30, 2015
    kalau tak cukup pekerja then limit kan berapa barang je you punya ppl tu boleh terima.
  • Zulaikha A.
    Zulaikha AliasOctober 30, 2015
    first of all, I seriously TAK FAHAM dengan sistem kat sini. Web pos laju kata barang dah sampai kat ppl batu caves ni pukul 6.30 am, tapi dah dua hari status still macam tu je, KENAPA ea??
  • Fazlee Z.
    Fazlee ZulkifliOctober 21, 2015
    Cawangan pos laju paling bangang dalam Malaysia. Dah berapa kali barang aku delay. Kena gigih ambik kat sini. Tukar je lah jadi pos lambat!
  • Weihan T.
    Weihan TehJuly 7, 2015
    hey cant you guys just answer the call ? waiting for my call to be answered for 30mins and no one is able to take it ?
  • Nicole c.
    Nicole cJune 30, 2015
    poslaju's postman got the worst attitude and service!!!!!!!!!!!!please take note for this! what the customer ask for sure got their reason !
  • Noor Lia H.
    Noor Lia HussinMay 9, 2015
    Setiap kali sya call mesti ada yg jwp.😃😃😃good job
  • Ayie H.
    Ayie HazariApril 21, 2015
    Better come early morning 8-10...
  • Chong K.
    Chong Kam YoonApril 13, 2015
    Lost my item there! Fed up with this.
  • Fiqri M.
    Fiqri ManssorApril 11, 2015
    The Poslaju HQ. The only place to make sure your parcel will be start sending by the day after you sent to them.
  • Kah Kar
    Kah KarApril 3, 2015
    Despite the crowd, they should have fix the air cond and more friendly...
  • Naila Qistina
    Naila QistinaMarch 8, 2015
    Didn't even send my packages until i had to check with the person who posted it & had to get it myself at the post office after being stranded there for 1 week. Mkn duit haram uols, mak tak halal ok.
  • adina k.
    adina kamarudinMay 17, 2014
    Friendly staff. Comey gak staf sorang ni. Silela dtg ngorat yer
  • Seha H.
    Seha HarisMay 5, 2014
    Please upgrade your service. Thanks.
  • nisa a.
    nisa azraieOctober 22, 2013
    bodoh..borang bukan nk letak kt tmpt tulis tu..pastu pen pu. xdisediakan..bangang!!!!!
  • Atiqah A.
    Atiqah AzrinOctober 14, 2013
    Worst place to have a postlaju.
  • Hanafi Y.
    Hanafi YusrifSeptember 6, 2013
    Bagus staff kat sini. Sambil buat keje ade sesi merase "tester" kek. Seronok sgt tgk korg!!
  • Adri A.
    Adri AbdiinJuly 31, 2013
    Sloooowww~ and dull.
  • Elsa C.
    Elsa ChuaJune 24, 2013
    Beroperasi 7 hari seminggu. Mon-Sat: 8am-8pm. 1st Sat & Sun: 9am-3pm ? very funny ...call takde org anggkat ,parcel tidur dat off tak dihantar ? picnic ke ?
  • Elsa C.
    Elsa ChuaJune 24, 2013
    very funny poslaju take one week to deliver the parcel only can get it here............
  • Elsa C.
    Elsa ChuaJune 24, 2013
    call every day every time no body answer ???
  • Syed M.
    Syed MoeharJune 5, 2013
    Butoh r. Barang aku dah 5 hari tak sampai-sampai. Ni yg nak mencarut ni !
  • 🐬Daphne B.
    🐬Daphne BJune 3, 2013
    damn slow service!
  • Pinky Y.
    Pinky YongMay 30, 2013
    u poslaju macam mana kerja ni ??? call berapa kali , pun tak angkat telefon !!!!! u tau customer I sampai skrg pun tak DAPAT !!!!!!!!
  • tuck mun l.
    tuck mun lamMay 10, 2013
    Bad & slow service
  • meelo
    meeloMay 3, 2013
    Kalo xtgk map.xjupe punye...
  • Badrol A.
    Badrol AhmadApril 16, 2013
    Aku cek dlm tracking no sampai ppl bt caves pada 5.4.2013 tapi sampai skang msh x sampai kat umah!!!! Pd hal umah mak mertua aku kat tmn bt muda ja klu jln kaki x sampai pun 10 min.
  • Fakhrurrazi D.
    Fakhrurrazi DanialApril 8, 2013
    Mmg kelakar tips kat sini
  • Edmond L.
    Edmond LowMarch 16, 2013
    SERVICE LAMBAT SAMGAT..
  • Keisha M.
    Keisha MuhammadMarch 7, 2013
    seratus kali call x angkat2..sengal tol la...barang dah 3 hari kat situ still x bergerak...macam2 la ppl batu caves nie...
  • Hey Z.
    Hey ZuhaidaMarch 4, 2013
    ANGKAT LA PHONE TU!! AK PUNYA BARANG MANA? KATA NAK CALL BALIK ..AK PG AMEK KAT SANA KORG KATA DAH TBAWAK ..TPI XSMPAI...CAL PUN X! !
  • AyiEm S.
    AyiEm ShukorFebruary 22, 2013
    Bapak lembap! Tmpt duduk dah lah ckit...org punya ramai...
  • Nani J.
    Nani JafriFebruary 15, 2013
    kenapala susah sgt nak dapat coll... lbh2 lagi kalo barang lmbt hantar ....geram sgt
  • Aiman H.
    Aiman HaziqFebruary 14, 2013
    Bodoh lah. Lembab nak mampus. Kata pos laju. Tak laju pun. Call pun tak reti nak angkat. Pekerja pun kurang ajar. Boikot lah mcm ni.
  • 💝MaiYa♡MaSaChiKo💝
    💝MaiYa♡MaSaChiKo💝February 14, 2013
    Made no attempt of 2nd delivery for my package, didn't leave a note for me, made me came twice to get my package, super slow in finding my parcel... WTH is this?? Seriously crappy!
  • Mohd S.
    Mohd SyazwanFebruary 4, 2013
    Saya nak buat teguran sikit pada pos laju batu caves ni..bila org call tu jawab la..jgn la nak busy kan number tu..ada yang dah angkat, pastu letak telefon balik..apa punya pos laju pon tak tau lah..,
  • Nur Hamizah B.
    Nur Hamizah BakhtiarFebruary 1, 2013
    Ramai org..pastu aircond x rase..panas btoi..pastu seeloknya ada kaunter express untuk parcel kurang dari 5..
  • MiNt💘MInt
    MiNt💘MIntFebruary 1, 2013
    Service suck!! Provide training for those staff before let them face to customer!!
  • Firus
    FirusJanuary 30, 2013
    get well young mans...:)
  • Hamezah M.
    Hamezah MalikJanuary 10, 2013
    Sudah tukar lot kedai untuk pengeposan bungkusan
  • Annys S.
    Annys ShamshulDecember 31, 2012
    Orang ramai,counter ada 4 tapi satu je bukak..
  • Alang &.
    Alang 'dausDecember 26, 2012
    Dh Kena amek number la plk..berwajah baru..
236 Photos

Related Searches

  • poslaju batu caves batu caves
  • poslaju batu caves batu caves photos
  • poslaju batu caves batu caves location
  • poslaju batu caves batu caves address
  • poslaju batu caves batu caves
  • pos laju batu caves
  • pos laju batu caves batu caves
  • pos laju national courier batu caves
  • poslaju batu caves batu caves
  • poslaju dolomite business centre batu caves
  • poslaju national courier batu caves

Foursquare © 2016  Lovingly made in NYC & SF