PosLaju Batu Caves

Post Office
Batu Caves
Save
Share
  • Elsa C.
    "very funny poslaju take one week to deliver the parcel"(3 Tips)
72 Tips and reviews
Filter:
  • parcel
Log in to leave a tip here.

Sort:
  • Recent
  • Popular
  • Rohaya Y.
    Rohaya YayaOctober 13
    bad service
  • Michael H.
    Michael Hs LimJanuary 10
    Guys, important message for merchant, if they come to pick up remember to ask them to SIGN every consignment note. Once your item cannot track on the system, u GG ard. I lost 1 item collected by them.
  • Ima R.
    Ima RahimJuly 25, 2016
    Operation hours : mon-sat 8am to 8pm
  • Ima R.
    Ima RahimJuly 25, 2016
    If you need to post one or two item, just go stright to door 2. No need to take queue number at door 1.
  • Anu R.
    Anu RavindaranJuly 10, 2016
    Unfriendly staff and bad service
  • Zulaikha A.
    Zulaikha AliasOctober 30, 2015
    PERGI HANTAR BARANG CUSTOMER I CEPAT! im sick of terima makian dari punca rezeki I.
  • Weihan T.
    Weihan TehJuly 7, 2015
    hey cant you guys just answer the call ? waiting for my call to be answered for 30mins and no one is able to take it ?
  • Nicole c.
    Nicole cJune 30, 2015
    poslaju's postman got the worst attitude and service!!!!!!!!!!!!please take note for this! what the customer ask for sure got their reason !
  • Ayie H.
    Ayie HazariApril 21, 2015
    Better come early morning 8-10...
  • Chong K.
    Chong Kam YoonApril 13, 2015
    Lost my item there! Fed up with this.
  • Fiqri M.
    Fiqri ManssorApril 11, 2015
    The Poslaju HQ. The only place to make sure your parcel will be start sending by the day after you sent to them.
  • Kah Kar
    Kah KarApril 3, 2015
    Despite the crowd, they should have fix the air cond and more friendly...
  • Naila Qistina
    Naila QistinaMarch 8, 2015
    Didn't even send my packages until i had to check with the person who posted it & had to get it myself at the post office after being stranded there for 1 week. Mkn duit haram uols, mak tak halal ok.
  • Seha H.
    Seha HarisMay 5, 2014
    Please upgrade your service. Thanks.
    Upvoted Oct 13
  • nisa a.
    nisa azraieOctober 22, 2013
    bodoh..borang bukan nk letak kt tmpt tulis tu..pastu pen pu. xdisediakan..bangang!!!!!
  • Atiqah A.
    Atiqah AzrinOctober 14, 2013
    Worst place to have a postlaju.
  • Adri A.
    Adri AbdiinJuly 31, 2013
    Been here 5+ times
    Sloooowww~ and dull.
    Upvoted Oct 13
  • Elsa C.
    Elsa ChuaJune 24, 2013
    very funny poslaju take one week to deliver the parcel only can get it here............
    Upvoted Oct 13
  • Elsa C.
    Elsa ChuaJune 24, 2013
    call every day every time no body answer ???
  • 🐬Daphne B.
    🐬Daphne BJune 3, 2013
    damn slow service!
    Upvoted Oct 13
  • tuck mun l.
    tuck mun lamMay 10, 2013
    Bad & slow service
    Upvoted Oct 13
  • Edmond L.
    Edmond LowMarch 16, 2013
    SERVICE LAMBAT SAMGAT..
    Upvoted Oct 13
  • Hey Z.
    Hey ZuhaidaMarch 4, 2013
    ANGKAT LA PHONE TU!! AK PUNYA BARANG MANA? KATA NAK CALL BALIK ..AK PG AMEK KAT SANA KORG KATA DAH TBAWAK ..TPI XSMPAI...CAL PUN X! !
  • 💝MaiYa♡MaSaChiKo💝
    💝MaiYa♡MaSaChiKo💝February 14, 2013
    Made no attempt of 2nd delivery for my package, didn't leave a note for me, made me came twice to get my package, super slow in finding my parcel... WTH is this?? Seriously crappy!
  • MiNt💘MInt
    MiNt💘MIntFebruary 1, 2013
    Service suck!! Provide training for those staff before let them face to customer!!
    Upvoted Oct 13
  • Firus
    FirusJanuary 30, 2013
    get well young mans...:)
  • sherrina
    sherrinaDecember 24, 2012
    Beroperasi 7 hari seminggu. Mon-Sat: 8am-8pm. 1st Sat & Sun: 9am-3pm
  • Nurul A.
    Nurul AinAugust 7, 2012
    Been here 5+ times
    Very slow service. Expect to q at least 15 minutes to 1 hour
    Upvoted Oct 13
  • Asyraf Nexo F.
    Asyraf Nexo Fique MysatJune 29, 2012
    Been here 10+ times
    Now Open 7 days a week. Monday-Saturday 8am-8pm. First Saturday-Sunday 9am-3pm. Close on public holidays.
    Upvoted Oct 13
  • sheryn n.
    sheryn nettoJanuary 25, 2012
    The people need some sort of motivation training !
  • Xisky L.
    Xisky LimNovember 9, 2011
    Been here 5+ times
    Chair smell like shit. Avoid lunch hour. Better at 4-5pm
  • Tim J.
    Tim JunckJanuary 28, 2011
    Dolomite Business Park - Yeah, right - it's Jalan Sri Batu Caves. Turn in at shell, go about 1 km.
  • Yanyi F.
    Yanyi FooOctober 16
    bayar duit pos tapi selalu x sampai rumah item pos tu, selalu kena pergi pejabat pos ambil sendiri, apa gunanya bayar pos laju....
  • HairulNizam S.
    Sabtu 21 Jan 2017, pkl 5:39am kiriman tiba di P.L BtCaves. Ari ni dah Rabu 25 Jan...tak terima lagi. Adehhh...kat umah ade je oRg!
  • Nur Mardhiah M.
    Nur Mardhiah MarzukhiNovember 24, 2016
    LUCU LAA 2 WEEKS KOWT KAU DELAYYY BARANG AKU..ENTAH SAPA YANG P AMBIK, DAPAT KAT SHAHRUL NIZAM MANA!!!! BANYAK MACAM MANA PON PARCEL, TU KEJA KAUU.RASA TAK BOLEYH BUAT RESIGNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • Opieyzz C.
    Opieyzz CrewOctober 14, 2016
    knpe lah,dh letak alamat btul,dok slah alamat ktenyer,mlas nk krja bentilah,dh return blik brNG cust,yg kne makian kte.. tolnglh buat la keja btul2.. bkn free plastik to byar,buat kerja kne la ikhlas.
  • Muhammad H.
    Muhammad HaziqJune 14, 2016
    telefon office tak ada yang angkat
  • Mohd F.
    Mohd FakrurazzyJune 13, 2016
    tel campak je dlm tong sampah... nth pape
  • ezrin
    ezrinDecember 16, 2015
    Lambat. Slow. Tak pernah tak ramai orang kalau pergi.
  • Zulaikha A.
    Zulaikha AliasOctober 30, 2015
    Plus, dah la staff sombong bodoh, dia yang salah kira parcel dia salahkan kita n treat macam kita ni buat dosa besar.
  • Zulaikha A.
    Zulaikha AliasOctober 30, 2015
    I terima beratus order setiap hari, tapi sebab service you macam hape tah dah hari-hari juga beratus makian yang I terima.
  • Zulaikha A.
    Zulaikha AliasOctober 30, 2015
    kalau tak cukup pekerja then limit kan berapa barang je you punya ppl tu boleh terima.
  • Zulaikha A.
    Zulaikha AliasOctober 30, 2015
    first of all, I seriously TAK FAHAM dengan sistem kat sini. Web pos laju kata barang dah sampai kat ppl batu caves ni pukul 6.30 am, tapi dah dua hari status still macam tu je, KENAPA ea??
  • Fazlee Z.
    Fazlee ZulkifliOctober 21, 2015
    Cawangan pos laju paling bangang dalam Malaysia. Dah berapa kali barang aku delay. Kena gigih ambik kat sini. Tukar je lah jadi pos lambat!
  • Noor Lia H.
    Noor Lia HussinMay 9, 2015
    Setiap kali sya call mesti ada yg jwp.😃😃😃good job
    Downvoted Oct 13
  • adina k.
    adina kamarudinMay 17, 2014
    Friendly staff. Comey gak staf sorang ni. Silela dtg ngorat yer
  • Hanafi Y.
    Hanafi YusrifSeptember 6, 2013
    Bagus staff kat sini. Sambil buat keje ade sesi merase "tester" kek. Seronok sgt tgk korg!!
  • Elsa C.
    Elsa ChuaJune 24, 2013
    Beroperasi 7 hari seminggu. Mon-Sat: 8am-8pm. 1st Sat & Sun: 9am-3pm ? very funny ...call takde org anggkat ,parcel tidur dat off tak dihantar ? picnic ke ?
    Upvoted Oct 13
  • Syed M.
    Syed MoeharJune 5, 2013
    Butoh r. Barang aku dah 5 hari tak sampai-sampai. Ni yg nak mencarut ni !
  • Pinky Y.
    Pinky YongMay 30, 2013
    u poslaju macam mana kerja ni ??? call berapa kali , pun tak angkat telefon !!!!! u tau customer I sampai skrg pun tak DAPAT !!!!!!!!
  • meelo
    meeloMay 3, 2013
    Kalo xtgk map.xjupe punye...
  • Badrol A.
    Badrol AhmadApril 16, 2013
    Aku cek dlm tracking no sampai ppl bt caves pada 5.4.2013 tapi sampai skang msh x sampai kat umah!!!! Pd hal umah mak mertua aku kat tmn bt muda ja klu jln kaki x sampai pun 10 min.
  • Fakhrurrazi D.
    Fakhrurrazi DanialApril 8, 2013
    Been here 10+ times
    Mmg kelakar tips kat sini
  • Keisha M.
    Keisha MuhammadMarch 7, 2013
    seratus kali call x angkat2..sengal tol la...barang dah 3 hari kat situ still x bergerak...macam2 la ppl batu caves nie...
  • AyiEm S.
    AyiEm ShukorFebruary 22, 2013
    Bapak lembap! Tmpt duduk dah lah ckit...org punya ramai...
  • Nani J.
    Nani JafriFebruary 15, 2013
    kenapala susah sgt nak dapat coll... lbh2 lagi kalo barang lmbt hantar ....geram sgt
  • Aiman H.
    Aiman HaziqFebruary 14, 2013
    Been here 5+ times
    Bodoh lah. Lembab nak mampus. Kata pos laju. Tak laju pun. Call pun tak reti nak angkat. Pekerja pun kurang ajar. Boikot lah mcm ni.
  • Mohd S.
    Mohd SyazwanFebruary 4, 2013
    Saya nak buat teguran sikit pada pos laju batu caves ni..bila org call tu jawab la..jgn la nak busy kan number tu..ada yang dah angkat, pastu letak telefon balik..apa punya pos laju pon tak tau lah..,
  • Nur Hamizah B.
    Nur Hamizah BakhtiarFebruary 1, 2013
    Been here 5+ times
    Ramai org..pastu aircond x rase..panas btoi..pastu seeloknya ada kaunter express untuk parcel kurang dari 5..
  • Hamezah M.
    Hamezah MalikJanuary 10, 2013
    Been here 5+ times
    Sudah tukar lot kedai untuk pengeposan bungkusan
  • Annys S.
    Annys ShamshulDecember 31, 2012
    Orang ramai,counter ada 4 tapi satu je bukak..
  • Alang &.
    Alang 'dausDecember 26, 2012
    Been here 100+ times
    Dh Kena amek number la plk..berwajah baru..
  • Keroll Bahry 2.
    Keroll Bahry 28a1e0bcNovember 8, 2012
    Kedekut dgn plastic bungkus.. Blah la
  • yatty m.
    yatty mazaJune 11, 2012
    guna gps senang je..
  • Muhd Khairul N.
    Bodoh sial,nak amek surat arwah uncle aku pon kene tanya ape no ic uncle aku tu. Soalan bangang.
  • Dr. Farhan
    Dr. FarhanMay 17, 2012
    Muka pekerja kontrak lagi suci dari pekerja sini... Puiii...
  • Falcon W.
    Falcon WiziMay 12, 2012
    Mmg tak der signboard? Dlm website poslaju pun bukan reti nak letak map...
    Upvoted Oct 13
  • Fadil O.
    Fadil OthmanMarch 1, 2012
    mcm biasa... slow....
  • Mohamad Ali T.
    Mohamad Ali TaibFebruary 11, 2012
    Perkhidmatan masih di bawah kualiti dan mutu masih diragui.
  • Fazwan N.
    Fazwan NordinOctober 8, 2011
    X mesra rakyat tau nk cepat jek muka muncung tahap ikan talapia!
  • Aiza AddlynNa R.
    Aiza AddlynNa RoselanOctober 3, 2011
    muka staff suma benyek2 x reti nk senyum ke???
  • y@m|n
    y@m|nAugust 20, 2011
    Kalo letak signboard kat jalan besar lg cun..xde la customer melilau nk cari
246 Photos

Related Searches

  • poslaju batu caves batu caves
  • poslaju batu caves batu caves photos
  • poslaju batu caves batu caves location
  • poslaju batu caves batu caves address
  • poslaju batu caves batu caves
  • pos laju batu caves
  • pos laju batu caves batu caves
  • pos laju national courier batu caves
  • poslaju batu caves batu caves
  • poslaju dolomite business centre batu caves
  • poslaju national courier batu caves

Foursquare © 2017  Lovingly made in NYC & SF