Followers

    No one is following Wan.M yet.
    Load More

    Following

      Wan.M isn't following anyone yet.
      Load More

      Wan.M Amir locations

      Getting your current location Getting your current location
      Finding Wan.M Amir locations Finding Wan.M Amir locations

      24 Tips

      • Recent
      • All Tips
      • Malaysian Restaurants (7)
      • Kuantan, Malaysia (4)
      • Kertih, Malaysia (3)
      • Petaling Jaya, Malaysia (2)
      • Kota Bharu, Malaysia (2)
      • Shah Alam, Malaysia (2)
      • Kijal, Malaysia (1)
      • Taiping, Malaysia (1)
      • Kampong Kemaman, Malaysia (1)
      • Kamunting, Malaysia (1)
      • Dungun, Malaysia (1)
      • Hotels (1)
      • Asian Restaurants (1)
      • Thai Restaurants (1)
      • Ramen / Noodle Houses (1)
      • Steakhouses (1)
      • Tea Rooms (1)
      • American Restaurants (1)
      • Seafood Restaurants (1)
      Laguna Redang Island ResortMarch 17, 2012
      Resort
      • Pulau Redang, Malaysia

      Wow i like d view especially d beach d blue n crystal color sea n most of all hot babes

      Save
      Report
      Restoran LikinMarch 15, 2012
      Asian
      • Malaysia

      Likin itu bermaksud licking good

      Save
      Report
      Restoran SahabudinFebruary 26, 2012
      Malaysian
      • Petaling Jaya, Malaysia

      Nak tgk arsenal match pon tak bole john d bangla tak bole blaa gua regular customer luuu laaa

      Save
      Report
      Restoran SahabudinFebruary 26, 2012
      Malaysian
      • Petaling Jaya, Malaysia

      Kedai shabudin racist btw paki n bangla tak bole bla

      Save
      Report
      Restoran Hentian AwanaDecember 17, 2011
      Malaysian
      • Kijal, Malaysia

      Memang kedai makan, bapak slow, tapi d food not bad laa wehh

      Save
      Report
      Nasi Lemak Pak AyubOctober 11, 2011
      Malaysian
      • Shah Alam, Malaysia

      Nasi lemak yob iz d best in shah alam, so far

      Save
      Report
      Padang NyamukOctober 8, 2011
      Uncategorized
      • Malaysia

      Tak de nyamuk pon, lalat adeeelaa

      Save
      Report
      My Aunty Ani'z cribOctober 8, 2011
      Home
      • Malaysia

      Alaa salah tag lagi hampeh btol 4square localizer niii

      Save
      Report
      Used 2 be my grandparent crib btw Istana kota lame n jln gajah matiOctober 1, 2011
      Home
      • Malaysia

      Dah lamer tak visit, but still d old pic of d village intact in my childhood memory

      Save
      Report
      Kedai Kak Ros Janda BerhiasSeptember 30, 2011
      Tea Room
      • Kota Bharu, Malaysia

      Kalau berlauk + goreng tak seberape but roti tempayan handmade sgt lembut + sedap dicicah ngan kari ayam, rase nak balon lagi roti tempayan 2

      Save
      Report
      Restoran WauSeptember 29, 2011
      Malaysian
      • Kota Bharu, Malaysia

      Aku ambik nasi goreng paprik, not bad + quite ok, hope 2 try other dishes kalau tangki kosong

      Save
      Report
      Kenny Rogers RoastersSeptember 8, 2011
      American
      • Kuantan, Malaysia

      Ayam terlebih roasted terlalu kering tak lembut tapi keras + spaghetti tak sesedap harry buat

      Save
      Report
      Geliga WesternfoodSeptember 8, 2011
      Steakhouse
      • Kampong Kemaman, Malaysia

      Service lembap + makanan western tak nampak menarik

      Save
      Report
      Kuantan Digital MallSeptember 8, 2011
      Electronics
      • Malaysia

      Kecik + takde byk choice mcm digital mall kat pee jay

      Save
      Report
      Doli Kuey Teow GorengAugust 30, 2011
      Ramen / Noodles
      • Taiping, Malaysia

      Mahal + mengarut + service lembab, baik makan kat penang lagi baguih, char kuey tow pak hang jaa bole masak

      Save
      Report
      Kmpg ExpoAugust 29, 2011
      Home
      • Kamunting, Malaysia

      Umah nenek aku dekat skolah

      Save
      Report
      Homey section 6August 26, 2011
      Home
      • Shah Alam, Malaysia

      Sheet salah tag location lagi

      Save
      Report
      BD SeafoodAugust 25, 2011
      Seafood
      • Dungun, Malaysia

      Kedai btol2 depan pantai mcm tak percaye bile tag location kedai ni dlm google map memang jauh giler btw pantai + sebuah jalan , jwpan hakisan tanah sb global warming

      Save
      Report
      Dellya KitchenAugust 19, 2011
      Malaysian
      • Kuantan, Malaysia

      The tarik tak kaw + bole saket perot wehh

      Save
      Report
      Dellya KitchenAugust 19, 2011
      Malaysian
      • Kuantan, Malaysia

      Waitress kedai ni cun dohh, naz + harry + ezra tergile2 nak add awek ni dlm FB dieorang

      Save
      Report