Wildah Dina

Wildah Dina

FacebookTwitter

Surabaya, Indonesia
  • 2 Tips
  • 87 Followers
  • 33 Following
  • 2 Lists
Wildah's Lists in All Cities
  • Surabaya
  • All Cities
Wildah's Top Cities
Surabaya
2 Tips
Load More
Load More
Wildah Dina
0 places updated
0 places
Wildah Dina
0 places updated
0 places
    Save
    "ini aku kuliah apa maen? :D"
    Wildah DinaWildah Dina · March 2, 2011
    University
    · Surabaya, Indonesia
    Save
    "bela bela in ujan ujan ke marinaa demi hp tersayang :)"
    Wildah DinaWildah Dina · December 6, 2010
    Mall
    · Surabaya, Indonesia
    7.6